het 863e tijgernoten-topic
is al heul veul over geschreven.
kijk maar bij informatief aas over zicht
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
daar staat zoiets,
TIJGERNOTEN
* Tijgernoten minimaal 48 uur voorweken
* Tijgernoten hebben een kooktijd van 1 uur
* Tijgernoten na de kook nog twee a drie dagen laten na weken zorgt voor de bekende slijm tijgers
* Suiker toevoegen tijdens de kook bevordert het slijm proces
* Toevoegingen zoals bruin bier geven het aas net iets meer, maar het is zeker niet een must
* Tijgernoten zijn een echt zomer aas
* Tijgernoten kunnen na een sessie gewoon ingevroren worden, wil je ze na de kook invriezen vries ze dan met hun kookvocht in
* Tijgernoten zijn op sommige wateren een superieur aas, op wateren waar er niet mee gevist wordt is het aanbevolen ze eerst een aantal dagen op te starten
* Tijgernoten en hennep zijn een echte killer
* Tijgernoten zijn perfect voor het opstarten en onderhouden van voersessies
* Tijgernoten zijn niet goedkoop, 25 kilo wordt geleverd vanaf 45 euro. Maar wil je kwaliteit kies dan voor de grotere noten, de prijs is dan ongeveer 60 euro de 25 kilo
* Tijgernoten zijn minder witvis gevoelig
* Zet de tijgernoot zo doeltreffend mogelijk in, knip bijvoorbeeld de zijkanten van je haakaas eraf. Dat zorgt voor extra visualiteit
* Tijgernoten zijn een zeer zoet aas