Weet iemand hoe je paardetandmais het beste kan berijden? Ik heb het nu voor de eerste keer gebruikt. Ik heb het als gewone mais bereid, maar het bleef eerst drijven, onder het koken zwol het enorm op en bleef het drijven. Daarna heb ik het in een emmer gegooid en je zag de luchtbellen er uit ploppen. Na een tijdje waren de meeste korrels gezonken, er bleven er echter een paar drijven. Ik vind het raar spul maar ik wil het wel proberen. Heeft er iemand ervaring met deze particle?
groeten Daaf
paardetand mais
-
- Berichten: 83
- Lid geworden op: 18-08-2002 02:00
- Locatie: Brecht (Belgie)
Op 2003-04-27 23:29, schreef Daaf Wolters:
Weet iemand hoe je paardetandmais het beste kan berijden?
Misschien een zadel erop?
![:grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Groetjes
Bart
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: bart joosen op 2003-04-28 12:05 ]</font>
-
- Berichten: 3083
- Lid geworden op: 03-04-2003 02:00
- Locatie: Barendrecht - Carnisselande
ik weet het echt niet, maar ik zou het eerst 48 uur laten weken en dan een half uur koken, dat moet echt voldoende zijn hoor
-
- Berichten: 9
- Lid geworden op: 30-01-2002 01:00
- Contacteer:
Ik heb hetzelfde voor , een gedeelte zinkt en het andere zweeft , zelfs na 2 dagen weektijd en een kwartuur kook.
Ik weet ook niet wat te doen, zelfs na gedeeltelijk openbreken van de boon blijft ze zweven.
Ik weet ook niet wat te doen, zelfs na gedeeltelijk openbreken van de boon blijft ze zweven.