Roel Derksen schreef:Tja, hij wilt een goed ruikende boilie. Aminol vind ik niet bepaald een aangename geur hebben van zich zelf...
en daarvoor zeg je dat karpers anders ruiken dan ons, de mens.
 
 spreek je je daar nou tegen of ligt dit aan mij?
verder snap ik zelf wel dat karpers anders ruiken dan ons, maar ik heb meer vertrouwen in een bol die ik zelf ook goed ruik.





 
   
  (val me hier niet op aan)
 (val me hier niet op aan)




 
 



 
  
  
   maar de geur blijft niet echt in de boilie zitten. als hij gekookt is.  dus moet nog wat anders gaan proberen. misschien met een flavor ofzo.  ik heb ook geen pistache meel genomen maar gewoon en paar zakken gepeld.(  niet echt het fijnste werk) en toen tot meel gemalen.
    maar de geur blijft niet echt in de boilie zitten. als hij gekookt is.  dus moet nog wat anders gaan proberen. misschien met een flavor ofzo.  ik heb ook geen pistache meel genomen maar gewoon en paar zakken gepeld.(  niet echt het fijnste werk) en toen tot meel gemalen.









