de hogedruk stomer


Plaats reactie
Gebruikersavatar
gerard hekkelman
Berichten: 192
Lid geworden op: 08-02-2008 21:26

05-05-2008 21:21

hallo iedereen,

ik lees allerlei verhalen over hoe je je boilies bereidt, de een kookt ze, de ander stoomt ze en anderen laten ze weer drogen of klieren met de magnetron. :o

op het werk (ik werk n het weekend in een restaurant) hebben we een stoommachine die op hogedruk hoge temperaturen kan bereiken met stoom. maar op welke temperatuur zal ik het proberen :-?

misschien heeft iemand andere ervaringen ermee en kan me hier wat over vertellen.
ik hoor het wel.

mvg Gerard Hekkelman
Met vriendelijke groet,
Gerard

Waar vis zwemt, is water!

Karpers 2008: 46
Gebruikersavatar
gerard hekkelman
Berichten: 192
Lid geworden op: 08-02-2008 21:26

06-05-2008 20:21

carlo van meel schreef:Is er sprake van een combisteamer? zoja hoeveel gastronome? zoja hoeveel gastronoom bakken zoja hoe diep zijn de bakken?

Kortom er komt redelijk wat bij kijken :P maar rond de 110 graden is opzich wel te doen en de tijd kun je gewoon even meten. ik neem aan dat je op je werk een kernthermometer hebt?


ja, hij meet altijd de temperatuur die je dus ook kan instellen
Met vriendelijke groet,
Gerard

Waar vis zwemt, is water!

Karpers 2008: 46
Plaats reactie