Dus als ik het goed begrijp moet je dan 100 kilo boilies eerst knikkerhard laten drogen en dan laten sealen? Ga dit jaar ook naar Frankrijk en wil ook graag mijn eigen knikkers meenemen maar heb nog niet echt een goede oplossing gevonden om ze te bewaren.
Heb weinig vertrouwen in zout en suiker onderin de zakken. Met koelboxen zeulen wordt ook niet echt wat, zeker als het 25 30 graden wordt is dat met een dag of twee ook voorbij. Lucht gedroogde boilies is ook niet wat, want als je vochtig weer hebt gaan ze onherroepelijk schimmelen.
Ik wilde ze ook laten sealen, maar dan 1 laag boilies per zak, dus meer als platen zeg maar. Als je meerdere boilies dik in een zak sealed zal er altijd lucht tussen de boilies blijven aangezien ze rond zijn. Probleem is dan om ettelijke tientallen kilo's boilies droog te krijgen, wat lastig aangezien onze hond gek is op boilies
Zat al te denken om ze in emmers mee te nemen met pva schuimpjes erin, dat onttrekt vocht uit de boilies, hetzelfde zal gelden voor pellets.
Dus dat idee staat me wel aan, die pellets kan je dan ook weer gebruiken met vissen
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Iemand ervaring hiermee?
Groetjes Wiljo