zuur????????
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
beste mensen,
onlangs had ik een 10 liter emmer met daar in kikkerertwen gemalen mais korrels hennep vogelzaad en suiker.
dit alles goed gemengd en 48 uur laten weken zodat ik het niet hoefte te koken..
na 48 uur heb ik alles in diepvries zakken gedaan en ingevroren.
een week later wou ik het gebruiken om te voeren.het rook een beetje zuur achtig en nou weet ik niet of het nou echt zuur is of omdat de combinatie zo ruikt.
heeft iemnad hier een passend antwoord bij?
ik hoor het wel weer.
viktor
onlangs had ik een 10 liter emmer met daar in kikkerertwen gemalen mais korrels hennep vogelzaad en suiker.
dit alles goed gemengd en 48 uur laten weken zodat ik het niet hoefte te koken..
na 48 uur heb ik alles in diepvries zakken gedaan en ingevroren.
een week later wou ik het gebruiken om te voeren.het rook een beetje zuur achtig en nou weet ik niet of het nou echt zuur is of omdat de combinatie zo ruikt.
heeft iemnad hier een passend antwoord bij?
ik hoor het wel weer.
viktor
- Dirk Sahner
- Berichten: 258
- Lid geworden op: 04-05-2002 02:00
- Locatie: landgraaf
Ik denk dat ze echt zuur zijn maar je kunt er nog gewoon mij vissen mist niet te zuur.
Je kan nog wel eens voor verassingen komen te staan hoe goed het vangt
Je kan nog wel eens voor verassingen komen te staan hoe goed het vangt
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
ben er gewoon mee aan het voeren we zullen zien wat het doet.
in ieder geval bedankt
viktor
in ieder geval bedankt
viktor
-
- Berichten: 149
- Lid geworden op: 13-06-2002 02:00
- Locatie: Nijverdal
Gewoon mee doorvoeren (vissen). Ik heb ooit eens een grote ton mais laten weken 2 weken lang met een temp. van ongeveer 25 - 30 graden. Stonk gigantisch en er dreef een dikke laag witte schimmel bovenop. Ben er mee gaan vissen (instant), resultaat 5 karpers en een aantal brasems (ook leuk). Dus ik raad je het zeker aan om gewoon te proberen.
SUCCES ermee,
Mvg,
Ferdi
SUCCES ermee,
Mvg,
Ferdi
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
"dit alles goed gemengd en 48 uur laten weken zodat ik het niet hoefte te koken"
Dat snap ik niet Viktor.
Zeker kikkererwten zu ik wel koken.
MVG
Klaas
Dat snap ik niet Viktor.
Zeker kikkererwten zu ik wel koken.
MVG
Klaas
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
heee klaas,
waarom snap ie dat niet?
ik heb gevraagd in de winkel waar ik het gekocht heb ik zei......mensen ik moet een voertje hebben wat ik niet hoeft te koken.
mits ik het effe goed laat weken..............toen kwamen ze met de ingredienten die ik hier boven allemaal gebruik..................is dit fout dan?
ik hoop van niet want ik ben er al een tijd mee aan het voeren.
als dat zo is gaat ik nooit meer naar die winkel...de desbetreffenden winkel in kwestie is HSC nijmegen.ik had toch al het idee dat ze je alles willen aansmeren om wat omzet te creeren.hier word ik niet vrolijk van.
viktor
waarom snap ie dat niet?
ik heb gevraagd in de winkel waar ik het gekocht heb ik zei......mensen ik moet een voertje hebben wat ik niet hoeft te koken.
mits ik het effe goed laat weken..............toen kwamen ze met de ingredienten die ik hier boven allemaal gebruik..................is dit fout dan?
ik hoop van niet want ik ben er al een tijd mee aan het voeren.
als dat zo is gaat ik nooit meer naar die winkel...de desbetreffenden winkel in kwestie is HSC nijmegen.ik had toch al het idee dat ze je alles willen aansmeren om wat omzet te creeren.hier word ik niet vrolijk van.
viktor
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
heee klaas,
waarom snap ie dat niet?
ik heb gevraagd in de winkel waar ik het gekocht heb ik zei......mensen ik moet een voertje hebben wat ik niet hoeft te koken.
mits ik het effe goed laat weken..............toen kwamen ze met de ingredienten die ik hier boven allemaal gebruik..................is dit fout dan?
ik hoop van niet want ik ben er al een tijd mee aan het voeren.
als dat zo is gaat ik nooit meer naar die winkel...de desbetreffenden winkel in kwestie is HSC nijmegen.ik had toch al het idee dat ze je alles willen aansmeren om wat omzet te creeren.hier word ik niet vrolijk van.
viktor
waarom snap ie dat niet?
ik heb gevraagd in de winkel waar ik het gekocht heb ik zei......mensen ik moet een voertje hebben wat ik niet hoeft te koken.
mits ik het effe goed laat weken..............toen kwamen ze met de ingredienten die ik hier boven allemaal gebruik..................is dit fout dan?
ik hoop van niet want ik ben er al een tijd mee aan het voeren.
als dat zo is gaat ik nooit meer naar die winkel...de desbetreffenden winkel in kwestie is HSC nijmegen.ik had toch al het idee dat ze je alles willen aansmeren om wat omzet te creeren.hier word ik niet vrolijk van.
viktor
-
- Berichten: 109
- Lid geworden op: 13-02-2003 01:00
- Locatie: callantsoog (nh)
nou het kan aan mij liggen hoor maar ik kook altijd die ingredienten.
ik weet eigenlijk helemaal nie of dit kan wat jij zegt. maar gaat je hennep nie drijven.
en vangt het wel of nie?
gr pat
ik weet eigenlijk helemaal nie of dit kan wat jij zegt. maar gaat je hennep nie drijven.
en vangt het wel of nie?
gr pat
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
neee alles zinkt als een baksteen.
b.t.w alles is zo zacht als een spons.
tussen twee vingers verpulver ik het.
volgens mij is dat wel ok.
in ieder geval dat hoop ik maar.
groeten viktor
b.t.w alles is zo zacht als een spons.
tussen twee vingers verpulver ik het.
volgens mij is dat wel ok.
in ieder geval dat hoop ik maar.
groeten viktor
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
en ja het vangt als de tering...............dit als ondergrond met een single popup van oome frank........
viktor
viktor
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
hans,
je blijft me altijd verbazen,hoe heb je me hier nou weer zo snel gevonden?
ben je aan het vissen geslagen?das lache................kunnen we samen een keer gaan.Misschien kunnen we wel een keer een koi karper project starten.
Jij hebt er toch genoeg.......hahaha
ik hoor het wel weer
groeten viktor
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Viktor van Ophuizen op 2003-03-16 01:49 ]</font>
je blijft me altijd verbazen,hoe heb je me hier nou weer zo snel gevonden?
ben je aan het vissen geslagen?das lache................kunnen we samen een keer gaan.Misschien kunnen we wel een keer een koi karper project starten.
Jij hebt er toch genoeg.......hahaha
ik hoor het wel weer
groeten viktor
<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Viktor van Ophuizen op 2003-03-16 01:49 ]</font>
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
heeee monigue,
hoe is ie? alles goed bij doornroosje?
ik wist niet dat jij en je gezin ook doet karpervissen,wel leuk water bij jullie in de buurt dus niets te klagen....
maar uhhhh
wie is jaap aap?
vreemde naam.....................
nou ja ik hoor het allemaal wel weer
groeten viktor
hoe is ie? alles goed bij doornroosje?
ik wist niet dat jij en je gezin ook doet karpervissen,wel leuk water bij jullie in de buurt dus niets te klagen....
maar uhhhh
wie is jaap aap?
vreemde naam.....................
nou ja ik hoor het allemaal wel weer
groeten viktor
- richard van der vliet
- Berichten: 748
- Lid geworden op: 11-10-2002 02:00
- Locatie: Delfzijl
viktor,
waarom wil jij je partikels niet koken eigenlijk, leg dat eens uit???
want zoveel tijd kost dat toch niet.
met sportieve groet richard
waarom wil jij je partikels niet koken eigenlijk, leg dat eens uit???
want zoveel tijd kost dat toch niet.
met sportieve groet richard
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
nee dat klopt maar ik ben zo druk.......daarom week ik het liever.
thats all.
viktor
thats all.
viktor
-
- Berichten: 2316
- Lid geworden op: 16-01-2002 01:00
- Locatie: Stein (Lb)
Druk? Half uurtje ben je klaar, doe het bijv. even na het eten, duurt maar even, scheelt een hoop.
mvg
stefan
mvg
stefan
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
dat weet ik wel maar jij kan niet oordelen over mijn druk zijn....stefan.
Heren
Test het maar eens uit op een water waar meer dan genoeg karper zit.
De gekookte partikels hebben een veel betere instant respons.
Ook zijn er partikels die bepaalde stoffen bevatten die de karper kunnen afstoten.
Tijdens het kookproces verdwijnen deze.
met kokende groet
HPE
Test het maar eens uit op een water waar meer dan genoeg karper zit.
De gekookte partikels hebben een veel betere instant respons.
Ook zijn er partikels die bepaalde stoffen bevatten die de karper kunnen afstoten.
Tijdens het kookproces verdwijnen deze.
met kokende groet
HPE
- Viktor van Ophuizen
- Berichten: 1424
- Lid geworden op: 16-10-2002 02:00
- Locatie: omgeving nijmegen
kijk dat is nou nuttige info...
dank je wel Hanspeter
groeten viktor
dank je wel Hanspeter
groeten viktor
-
- Berichten: 1261
- Lid geworden op: 10-01-2003 01:00
- Locatie: Veghel
Mannen, HPE heeft gelijk in sommige partikels (noten) zit de stof blauwzuur.
Het is niet alleen slecht voor onze vriend de karper, maar ook bij het veelvuldig eten voor ons.
Een groet, Peter
Het is niet alleen slecht voor onze vriend de karper, maar ook bij het veelvuldig eten voor ons.
Een groet, Peter
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
mais kan je gewoon weken en zonder koken voeren alleen heeft gekookte mais een hogere instant repons voor erwten als maples etc zou ik aanraden om deze te koken daar deze anders echt niet te vreten zijn!
mvg martijn
mvg martijn
-
- Berichten: 1261
- Lid geworden op: 10-01-2003 01:00
- Locatie: Veghel
Heren,
Als je ze een dag eerder in het water laat gooien, hoef je ze niet voor te weken nog makkelijker.
Alleen niet voor de karper, maïs die gekookt is wordt veel sneller omgezet in stoffen, die in het lichaam van de karper worden opgenomen.
De maïs komt er anders weer net zo uit als dat er ingaat.
Ik zou er pijn in mijn buik van krijgen, de karper ook heren??
Een groet, Peter
Als je ze een dag eerder in het water laat gooien, hoef je ze niet voor te weken nog makkelijker.
Alleen niet voor de karper, maïs die gekookt is wordt veel sneller omgezet in stoffen, die in het lichaam van de karper worden opgenomen.
De maïs komt er anders weer net zo uit als dat er ingaat.
Ik zou er pijn in mijn buik van krijgen, de karper ook heren??
Een groet, Peter
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Op 2003-03-17 15:43, schreef Stefan Slechten:
Druk? Half uurtje ben je klaar, doe het bijv. even na het eten, duurt maar even, scheelt een hoop.
mvg
stefan
Als je bv 20kilo moet koken ben je een paar uur bezig of je moet een mega pan hebben!!
Ik zelf kook grote hoeveel heden ook nooit omdat het gewoon veel werk is en kost veel tijd
Ik weet wel zeker dat gekookte mais beter vangt dan ongekookte,maar je heb ook meer last van witvis omdat het stukken zachter is
-
- Berichten: 2316
- Lid geworden op: 16-01-2002 01:00
- Locatie: Stein (Lb)
Wie zegt dat je die 20kg in 1x moet koken ??? Tenzij je 20kg in 1x wil voeren lijkt het anders niet echt nuttig in mijn ogen. Gewoon een grote ton met mais waar je het in laat weken, en als je gaat voeren kook je gewoon snel een paar kilo. Ben je toch wel vrij snel mee klaar ..
En dat witvisgevoelige valt bij mais reuze mee, zijn bij mij altijd nog hard genoeg.
mvg
stefan
En dat witvisgevoelige valt bij mais reuze mee, zijn bij mij altijd nog hard genoeg.
mvg
stefan
- ferenc van de vorstenbosc
- Berichten: 3043
- Lid geworden op: 17-05-2003 02:00
- Locatie: lisse
- Contacteer:
Ik zeg bv....(bijvoorbeeld )
Je zit al snel aan een hoog gewicht als je op een leuk watertje een paar dagen gaat voeren.En om elke dag een paar kilo te gaan koken vinden mijn ouders nou ook niet echt super...
Het is me gewoon opgevallen dat je op gekookte mais meer brasem vangt dan op ongekookte.
greetzz
ferenc
Je zit al snel aan een hoog gewicht als je op een leuk watertje een paar dagen gaat voeren.En om elke dag een paar kilo te gaan koken vinden mijn ouders nou ook niet echt super...
Het is me gewoon opgevallen dat je op gekookte mais meer brasem vangt dan op ongekookte.
greetzz
ferenc
-
- Berichten: 59
- Lid geworden op: 07-05-2003 02:00
- Locatie: hillegom
koop gewoon postduivenvoer, hoef je niet allez apart te kopen 7 euro de 25 kg zak. ik laat hewt altijd voor het pennen 48 weken en daarna een uur koken. ik het kookvocht na het koken beetje flavour. en dan...... Let's fish dawg.
holla hoop dat je er wat aan hebt, Daan
holla hoop dat je er wat aan hebt, Daan