limonade als dip?
heey ik vroeg me zelf af of ik limonade siroop kan gebruiken als een soort van dip? zou een stuk goedkoper zijn als die van de winkel iemand al eens geprobeerd? dan bedoel ik gewoon aardbei of citroen smaak ofzo
- bas van der kloot
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 12-07-2007 16:47
- Locatie: zundert
ik heb het wel eens geprobeerd met bosvruchtendip
ik had me eerste karper toen voor me hengel op me steun lag
of het daar aan lag weet ik niet maar het werkt wel volgens mijn
ik had me eerste karper toen voor me hengel op me steun lag
of het daar aan lag weet ik niet maar het werkt wel volgens mijn
-
- Berichten: 32
- Lid geworden op: 19-06-2007 15:01
- Locatie: emmeloord
- Contacteer:
ik zou het gewoon proberen ik denk wel dat het werkt
als ik een typfout maak komt dat door mijn dyslexie.
- bas van der kloot
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 12-07-2007 16:47
- Locatie: zundert
ja als je het probeert merk je van zelf of het werkt
het zal ook wel per water verschillen misschien
het zal ook wel per water verschillen misschien
- richard huiveneers
- Berichten: 260
- Lid geworden op: 04-05-2007 16:00
- Locatie: vianen
laat siroop niet snel los van de boilie lijkt mij wel. mischien dat je het even ruikt maar daarna is het weg denk ik.
richard
richard
mijn droom is uitgekomen
- bas van der kloot
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 12-07-2007 16:47
- Locatie: zundert
je moet hem er gewoon een tijdje inlaten hangen dat het er een beetje in kan trekken
- richard huiveneers
- Berichten: 260
- Lid geworden op: 04-05-2007 16:00
- Locatie: vianen
he bedankt heb hier nog nooit aan gedacht. voor de zoete boilies kan je zo een aardbei siroopje gebruiken. ik ga het volgende week gelijk uit proberen.
richard
richard
mijn droom is uitgekomen
haha ja ik ga het ook maar proberen gewoon een zoete boillie een tijdje erin later zitten moet toch wel kunnen. denk wel idd dat het er wat snel afgaat maar tis een beetje een soort stroop dus het blijft een beetje hangen rond je haak aas. perfeckt toch? groeten raymond
Wel is aan gedacht om de siroop letterlijk in je boillie te verwerken ipv olie
Ook een killer, en dit blijft er lang genoeg inzitten EN anders kan je ze altijd nadippen! Gewoon in een emmer(tje) flinke scheut eroverheen en in laten trekken. Vergeet niet zo nu en dan de emmer te schudden zodat alle boillies gesoakt worden
Ook een killer, en dit blijft er lang genoeg inzitten EN anders kan je ze altijd nadippen! Gewoon in een emmer(tje) flinke scheut eroverheen en in laten trekken. Vergeet niet zo nu en dan de emmer te schudden zodat alle boillies gesoakt worden
- Jarno Kastermans
- Berichten: 350
- Lid geworden op: 11-05-2006 20:01
- Locatie: Schoonebeek Dr
Als ik men ''voermais'' kook, doe ik er ook altijd ranja doorheen
Vang er meestal wel vis mee,
Ik wil volgende week eens even wat boilies gaan draaien, aardbei en koffiesmaak
Vang er meestal wel vis mee,
Ik wil volgende week eens even wat boilies gaan draaien, aardbei en koffiesmaak
-
- Berichten: 457
- Lid geworden op: 03-01-2006 19:20
In de laatste spiegel (nr5) staat daar ook een stukje over.. Alleen dan gebruiken ze ijs sausjes. (lijkt erop )
Peter
Peter
- bas van der kloot
- Berichten: 186
- Lid geworden op: 12-07-2007 16:47
- Locatie: zundert
als je van die pudding/ijs saus pakt die is wel water dikker enzo ja
ik zal het ook een gaan testen
ik zal het ook een gaan testen
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Gewoon lekker soaken
Baat het niet, dan schaad het in dit geval ook vast niet
Baat het niet, dan schaad het in dit geval ook vast niet
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
- ricow coolen
- Berichten: 301
- Lid geworden op: 06-07-2006 16:21
- Locatie: Helmond
Ik heb wel eens ranja in men kokend water gegoten.
En daar gaat de geur en smaak best wel van omhoog.
En daar gaat de geur en smaak best wel van omhoog.
MVG Ricow.
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 11-12-2005 15:25
- Locatie: benthuizen (is bij zoetermeer)
- Contacteer:
Ik viste er vroeger vaak mee je vangt ze er echt wel op maar op maar om te zeggen ik vang er meer op is niet het geval, tenminste niet bij mij
oke dan. hey iemand uit benthuizen grappig daar woon ik dicht bij bij noordhovens plas. waar vis jij voornamelijk? gr ray
-
- Berichten: 216
- Lid geworden op: 11-12-2005 15:25
- Locatie: benthuizen (is bij zoetermeer)
- Contacteer:
hey, ik vis vaak in de vaart in Benthuizen en af en toe op de noordhovense plas en benthuizer plas, noord aa wacht ik nog ff mee
mzzl
mzzl
- erwin nederlof
- Berichten: 38
- Lid geworden op: 07-05-2007 21:12
- Locatie: papendrecht
vroeger kocht ik altijd witte boilies en liet ze dan net zo lang soaken tot ze rood van de siroop waren (2 a 3 dagen soaken) en viste ze dan singel. vooral in de winter op druk beviste wateren ging dat best goed! tot dat andere vissers er lucht van kregen, toen was het snel over met de pret.
-
- Berichten: 19
- Lid geworden op: 12-08-2007 19:43
- Locatie: Enschede
Hey,
Het leek me een goed idee en ga het nu zelf ook uitproberen met Aardbeien siroop! ik ga er van de week mee vissen en ik zou zeggen hoe het is gegaan.
Groetjes en bedankt voor het idee, Martijn
Het leek me een goed idee en ga het nu zelf ook uitproberen met Aardbeien siroop! ik ga er van de week mee vissen en ik zou zeggen hoe het is gegaan.
Groetjes en bedankt voor het idee, Martijn
-
- Berichten: 113
- Lid geworden op: 02-07-2007 18:31
- Locatie: Venray
Hebben andere mensen er al resultaat mee gehad??
- Marcel Nikk'n
- Berichten: 72
- Lid geworden op: 24-05-2007 22:51
- Locatie: Z.O. Drenthe
- Contacteer:
suiker door je siroop doen maakt het dikker, zoeter, kleeft beter en blijft langer op de stek hangen.
ik gebruikte meestal rocevicé met fijne suiker, of druivensuiker.
het kan nèt dat ene beetje schelen..
ik gebruikte meestal rocevicé met fijne suiker, of druivensuiker.
het kan nèt dat ene beetje schelen..
---] B.F.P. Baits, Baits from a Deeper Level[---
-
- Berichten: 864
- Lid geworden op: 17-07-2005 01:37
- Locatie: amsterdam
karper proeft de boilie toch niet,want hij kan die niet doorslikken.....in mijn ogen allemaal bull shit
www.castmarine.nl
alles voor de karpervisser op het gebied van elektromotoren/accus/laders/rubberboten/buitenboordmotoren etc
alles voor de karpervisser op het gebied van elektromotoren/accus/laders/rubberboten/buitenboordmotoren etc
- Bas Bakker
- Berichten: 1598
- Lid geworden op: 08-04-2002 02:00
- Locatie: Zuid Holland
- Contacteer:
barry stevens schreef:karper proeft de boilie toch niet,want hij kan die niet doorslikken.....in mijn ogen allemaal bull shit
?
Verklaar je eens nader Barry, ik ben zeer benieuwd naar jouw ideeen hierachter.
-
- Berichten: 1325
- Lid geworden op: 06-12-2004 13:22
Vet simpel, een vis proeft pas wat in zijn darmkanaal.
Alle smaakknopjes bevinden zich in de darm.
Karpers slikken water in de buurt van de voerplek door, om vervolgens te bepalen of zij de bol lekker vinden. Probleem is alleen dat die karper dan niet weet wanneer hij en bol oppakt, of dat degene is die hij zonet tijdens het waterslikken geproefd heeft. Als een karper na het slikken geconstateerd heeft dat de zojuist geconsumeerde bol niet overeenkomt met het geproefde water, zal de vis gebruik maken van zijn kokhals technieken teneinde de bol er weer uit te werken. Ze kunnen enkel de voedingswaarde en de exacte samenstelling bepalen in de bekholte, de smaak komt pas na het slikken.
Nou ik ga vissen
Alle smaakknopjes bevinden zich in de darm.
Karpers slikken water in de buurt van de voerplek door, om vervolgens te bepalen of zij de bol lekker vinden. Probleem is alleen dat die karper dan niet weet wanneer hij en bol oppakt, of dat degene is die hij zonet tijdens het waterslikken geproefd heeft. Als een karper na het slikken geconstateerd heeft dat de zojuist geconsumeerde bol niet overeenkomt met het geproefde water, zal de vis gebruik maken van zijn kokhals technieken teneinde de bol er weer uit te werken. Ze kunnen enkel de voedingswaarde en de exacte samenstelling bepalen in de bekholte, de smaak komt pas na het slikken.
Nou ik ga vissen
- Bas Bakker
- Berichten: 1598
- Lid geworden op: 08-04-2002 02:00
- Locatie: Zuid Holland
- Contacteer:
En die smaakknopjes bevinden zich nergens anders?