Hoi iedereen.
Ik heb een vraagje waar ik eigenlijk best snel antwoord ôp nodig heb.
Ik ga namelijk vanaf morgen een week vissen.
Ik wil dan mijn diepvriesboilies meeneme, maarhoe kan ik dat het beste doen??
Ik heb wel eens gezien in eeen emmer suiker of zout mr gaat dit ook werkelijk??
Bvd diego
diepvriesboilies meenemen !!???!
- Diego van den Hurk
- Berichten: 187
- Lid geworden op: 06-04-2004 19:42
- Locatie: Lommel (België)
Nature,something beautyfull, so don't mess with it.
Pr.:30 pond so far
Pr.:30 pond so far
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
Ja, gaat goed met suiker of zout.
Verder heb je boilie droogzakken , lekker door laten luchten dan kan je de boilies lang genoeg goed bewaren.
Verder heb je boilie droogzakken , lekker door laten luchten dan kan je de boilies lang genoeg goed bewaren.
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
- Bas Berendsen
- Berichten: 76
- Lid geworden op: 08-05-2007 13:37
- Locatie: Doetinchem
meteen beginnen met drogen, gewoon tijdens je sessie in de boomhangen en laten drogen. volgende keer, 2 dagen laten drogen, opnieuw invriezen en dan weer laten drogen. als ze dan goed droog zijn, zijn ze goed hard en kan je ze zo 2 maanden goedhouden.
suc6, suiker en zout zijn een goede eventuele oplossing. niet te veel zout,....
suc6, suiker en zout zijn een goede eventuele oplossing. niet te veel zout,....
Iedere vangst mag gewaardeerd worden!
- Diego van den Hurk
- Berichten: 187
- Lid geworden op: 06-04-2004 19:42
- Locatie: Lommel (België)
nog 1 vraagje dan :p
mag dit gewoon "keuken" zout zijn of??
mag dit gewoon "keuken" zout zijn of??
Nature,something beautyfull, so don't mess with it.
Pr.:30 pond so far
Pr.:30 pond so far
-
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 16-09-2005 12:42
gewoon goedkoop zout kopen
beter 1 twintiger op de kant dan 3 dertigers in de sloot.
- Kevinskie de Boer
- Berichten: 542
- Lid geworden op: 12-02-2005 17:34
Doordat je je boilies in zout bewaard, komt er waarschijnlijk een kleine hoeveelheid zout aan/op je boilies te zitten, en naar mijn weten is dit slecht voor de karper, kan dat dan geen kwaad ?
Kevin.
Kevin.
Ga toch vissen, dan vang je nog eens wat
-
- Berichten: 273
- Lid geworden op: 03-05-2007 16:12
geen verstand van maar kan toch ook in een emmer met rijst? heb het wel eens meer gelezen.
gebruik even de zoek functie
gebruik even de zoek functie
You know youve played warcraft too much when....
Your sitting next to a guy at the busstop waiting for a bus, and he stands up before the bus gets there, and you claim that hes map hacking
Your sitting next to a guy at the busstop waiting for a bus, and he stands up before the bus gets there, and you claim that hes map hacking
- Luc Maessen
- Berichten: 264
- Lid geworden op: 12-07-2006 11:02
- Locatie: Nieuwegein
Kevinskie de Boer schreef:Doordat je je boilies in zout bewaard, komt er waarschijnlijk een kleine hoeveelheid zout aan/op je boilies te zitten, en naar mijn weten is dit slecht voor de karper, kan dat dan geen kwaad ?
Kevin.
Waarom word er dan in sommige boilies ook zout verwerkt?
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
zout aan de buitenkant maakt niets uit. het trekt er niet in..
en zout is wateroplosbaar dus onderwater is het er ook zo weer af..
Gr. Remko
en zout is wateroplosbaar dus onderwater is het er ook zo weer af..
Gr. Remko
- Kevinskie de Boer
- Berichten: 542
- Lid geworden op: 12-02-2005 17:34
Dat er zout in boilies word verwerkt is mij eerlijk gezegd niet bekend, maar aangezien er bij pinda,s ook word gewaarschuwd over het zout en dat dat slecht voor de vis is kreeg ik het idee dat het bewaren van boilies in zout ook weleens slecht zou wezen. De informatie over dat zout slecht is voor de vis heb ik ooit hier een opgevangen op het forum volgens mij, vandaar dat ik het toch even zeker wil weten, wil zelf namelijk ook mijn eigen boilies kneite-hard en houdbaar hebben, dus zie het wel zitten om het in zout te bewaren, dit heb ik eerder nooit gedaan omdat ik altijd gewoon een bepaalde hoeveelheid uit de vriezer meeneem en die aan de waterkant opmaak, echter zijn deze mij iets te zacht Ik denk dat ik voor de suiker zou gaan, is nog een extra zoete toevoeging aan mijn al zoete boilies
Kevin.
Kevin.
Ga toch vissen, dan vang je nog eens wat
- Yuri Monster
- Berichten: 840
- Lid geworden op: 22-05-2006 19:52
- Locatie: papendrecht
een snufje zout wordt wel degelijk gebruikt als smaak maker dit kan echt geen kwaad het pindaverhaal gaat niet om zout maar om blauwzuur wat vrijkomt bij het koken
- Kevinskie de Boer
- Berichten: 542
- Lid geworden op: 12-02-2005 17:34
Ja blauwzuur is mij bekent, het kan een misverstand van mijn kant geweest zijn maarja beter even zeker weten toch Bedankt in ieder geval.
Kevin.
Kevin.
Ga toch vissen, dan vang je nog eens wat
-
- Berichten: 97
- Lid geworden op: 08-10-2005 11:06
- Locatie: Velddriel GLD
Ik deed er altijd suiker overheen als de bollen meer dan enkele dagen houdbaar moeten zijn. Komt een mooie siroop overheen na een enkele dag. Meerdere keren per dag de emmer met bollen omdraaien zodat alles goed kan uitharden. Ik deed ongeveer 1kg suiker op 5kg bollen.
Probeer het eens met een paar handen bollen
Probeer het eens met een paar handen bollen