de vriezer, verder geen problemen met het bewaren
hiervan. Nu ga ik echter binnenkort 4 dagen richting
Maasplassen, en ik ben niet de gelukkige die over een
vriezer in z'n tent beschikt

Nu wilde ik ze ook niet luchtdrogen, gezien ze hier
naar mijn idee veels te hard van worden en al snel
(na 4-5 dagen) scheurtjes beginnen te vertonen....
Ook zal het aas met deze weersomstandigheden ook nog
eens extra lang vochtig blijven, met schimmels als gevolg
Nu heb ik de volgende idee-en om de boiley's te
"conserveren" in een kleine emmer.
-Conserveren met keukenzout. Hoeveel heb ik nodig
voor ongeveer 3kg boiley's?
-Conserveren met suiker. Kan dit ook droog? Hoeveel
zou ik hier voor moeten gebruiken voor 3kg boiley's?
Keukenzout maakt de boiley's ook wel hard zoals ik net
elders al op het forum had gelezen, maar ik wil gewoon
dat ze niet gaan schimmelen en scheuren vertonen, wat
me met dat zout en een afgesloten emmer wel de beste
manier lijkt.
Hoe denken jullie hierover?