Wie kent (of gebruikt) het tegenwoordig niet.
Nu zat ik zondag met het probleem dat ik het ineens niet kon verwerken. Ik voegde aan mijn eieren (redelijk) wat olie toe. Meestal voeg ik bij elke mix gauw een 50ml olie op 10 eieren en heb ik nooit geen problemen. Nu was mijn boillie TE vet waardoor hij niet wou rollen (draaide helemaal kapot) IS er iemand die dit ook heeft gehad? En wat heb jij eraan gedaan?
Is er toevallig ook iemand die weet hoeveel % ei en vet elk ingredient bevat?
Groeten
Red Cell, Lt, Karpershit
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Dit heb ik ook gehad ja. Helaas.
Gewoon de worsten garen en voeren he?
Hoeveel procent ei elk ingredient bevat weet ik niet.
Gewoon de worsten garen en voeren he?
Hoeveel procent ei elk ingredient bevat weet ik niet.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Janwillem,
Hoe oud is die mix,
Heb je in de samenstelling nog iets veranderd?
Draait en rolt deze mix zonder olie wel goed?
De voedingswaarde van een ei bedraagt 80 kcal (334 kJoule), geleverd door 7,3 g eiwit, 5,7 g vet en 0 g koolhydraten. Verder bevat het ei een aantal mineralen, zoals fosfor, kalium, natrium, calcium en ijzer. Ook bevatten eieren de vitamines A, B1, B2, B6 en E.
Hoe oud is die mix,
Heb je in de samenstelling nog iets veranderd?
Draait en rolt deze mix zonder olie wel goed?
De voedingswaarde van een ei bedraagt 80 kcal (334 kJoule), geleverd door 7,3 g eiwit, 5,7 g vet en 0 g koolhydraten. Verder bevat het ei een aantal mineralen, zoals fosfor, kalium, natrium, calcium en ijzer. Ook bevatten eieren de vitamines A, B1, B2, B6 en E.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
Henk,
Alles ook echt ALLES was vers. Of ze moeten me oud spul gelevenrd hebben bij icarp, dat weet ik niet
gaan we niet van uit toch?
Met de vraag;
Is er toevallig ook iemand die weet hoeveel % ei en vet elk ingredient bevat?
bedoelde ik het eiwit- en vetpercentage van Redl Cell, Karpershit en LT-vismeel... Niet de eieren
Zonder olien wou het ook niet draaien, dus ligt het toch in de ingredienten. MAar aan mitsz zijn antwoord te zien, ben ik niet de enige die dit heeft ervaren. Dus toch klopt er iets niet met de doseringen die wordt aangegeven. Want red cell is toch wel een aardig vet product als je het voelt. Volgens mij?
Alles ook echt ALLES was vers. Of ze moeten me oud spul gelevenrd hebben bij icarp, dat weet ik niet

Met de vraag;
Is er toevallig ook iemand die weet hoeveel % ei en vet elk ingredient bevat?
bedoelde ik het eiwit- en vetpercentage van Redl Cell, Karpershit en LT-vismeel... Niet de eieren

Zonder olien wou het ook niet draaien, dus ligt het toch in de ingredienten. MAar aan mitsz zijn antwoord te zien, ben ik niet de enige die dit heeft ervaren. Dus toch klopt er iets niet met de doseringen die wordt aangegeven. Want red cell is toch wel een aardig vet product als je het voelt. Volgens mij?
-
- Berichten: 2162
- Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
- Locatie: Hengelo
of het aan te vette ingredienten ligt kan ik me niet zo voorstellen..
dat je worsten kapot draait kan misschien komen door te weinig binding?
misschien 10-15% tarwebloem toevoegen?
Gr. Remko
dat je worsten kapot draait kan misschien komen door te weinig binding?
misschien 10-15% tarwebloem toevoegen?
Gr. Remko
Mijn basis mix...
200 mais
200 tarwe
100 gries
Draait en bindt als een toppertje dus daar ligt het zeker niet aan!!!
250 gr lt vismeel ism karpershit op
100 Red cell
en nog een 100 gram van iets waar het NIET aan ligt
200 mais
200 tarwe
100 gries
Draait en bindt als een toppertje dus daar ligt het zeker niet aan!!!
250 gr lt vismeel ism karpershit op
100 Red cell
en nog een 100 gram van iets waar het NIET aan ligt