custard


Plaats reactie
edwin van vliet
Berichten: 30
Lid geworden op: 20-09-2003 02:00
Locatie: capelle

26-09-2003 18:56

hoorde laatst dat ze vroeger en waarschijnlijk nog steeds met custard visden.wie heeft ervaringen met custard in boilies.en wat zijn de eigenschappen ervan.

greets ed..
bart pieck
Berichten: 302
Lid geworden op: 11-04-2003 02:00
Locatie: kampen
Contacteer:

27-09-2003 12:27

is een binder en is lekker zoet
Gebruikersavatar
michel kemp
Berichten: 622
Lid geworden op: 27-05-2003 02:00
Locatie: zoetermeer

27-09-2003 12:32

Een echte smaakmaker !!!!!!!!!
Tight Lines......
Canada where carping is catching!!!!!!!
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

27-09-2003 13:23

Alleen echt veel kun je niet gebruiken anders gaat je mix verschrikkelijk plakken,wat eigenschappen betreft wat draaien betreft kun je hem het best vergelijken met normale kristal suiker,verder een perfecte smaakmaker zoals hierboven al beschreven is.


Wil
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

27-09-2003 21:50

Custard is een warm bindmiddel.
Wat wil zeggen dat het pas gaat binden of stollen wanneer het verhit wordt.

Het is een heel fijn poeder wat krakerig aanvoelt.

Het word gemaakt van Maïszetmeel plus een Aroma, zout en kleurstof.
E 104 & E 110

Sportieve groeten Henk
Gebruikersavatar
marijn ham
Berichten: 2429
Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
Locatie: Waarland

28-09-2003 12:02

Zelf gebruik ik veelal custard in mijn voorjaarsboilies om ze lekker zoet te maken!
Verder gebruik ik cutard om vanillevla te maken... Het is erg zoet, ruikt lekker en is een bindmiddel, maar ja... dat staat hierboven ook al beschreven!

Zelf gebruik ik cutard in combinatie met Saroma, een poedertje om pudding mee te maken, ook erg zoet en... een smaakje! Bijpassende flavour erbij en vissen maar!Mijne rvaringen hiermee zijn erg goed, maar niet alleen de custard maakt een goede boilie, de ander ingredienten moeten wel afgestemd zijn op elkaar!

Succes
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

28-09-2003 17:06

Als je lekker veel gebruikt, worden je ballen lekker glad. De uitwaseming wordt dan bijna nihil.

MVG

Klaas
rick schoonaard
Berichten: 549
Lid geworden op: 23-05-2003 02:00
Locatie: amersfoort
Contacteer:

29-09-2003 00:11

ik weet dat als je er veel mee wekt en dos ook het stof in ademt je gebit binnen no time naar de knoppen is zo zoet

succes
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

29-09-2003 18:50

Rick,
Pure Custard is niet zoet.
Zit geen suiker en/of zoetstof in..denk dat je gebit ergens anders mee naar de knoppen ging.

Sportieve groeten Henk

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Henk ter Maat op 2003-09-29 18:51 ]</font>
coen zwaans
Berichten: 261
Lid geworden op: 07-03-2003 01:00
Locatie: volkel

30-09-2003 10:56

en hoeveel gram doen jullie bij een pond droge mix?

mvg coen
Gebruikersavatar
marijn ham
Berichten: 2429
Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
Locatie: Waarland

30-09-2003 11:49

je kan ongeveer 10% cutard verwerken in je mix!
coen zwaans
Berichten: 261
Lid geworden op: 07-03-2003 01:00
Locatie: volkel

30-09-2003 18:32

ok thnx

zal het zeker uitproberen.
edwin van vliet
Berichten: 30
Lid geworden op: 20-09-2003 02:00
Locatie: capelle

05-10-2003 21:19

bedankt weer!!!
luuk de wildt
Berichten: 3
Lid geworden op: 08-04-2007 15:14

08-04-2007 16:22

ik gebruikte custard in de boilie met vanillie suiker en havermout...
na 5 minuten(zonder voercampgne gwn een handje erbij) een run hengel uit de steunen....
Plaats reactie