het boilie draaiers paradijs
- Sten Venrooij
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 23-03-2007 11:32
- Locatie: Zuid-Limburg
jan peter bedankt;)
ik ga morgen is effe naar de groenteboer kijken of ze daar goeie hebben en anders ga ik naar supermarkt of iets k kijk wel hij maar bedankt nogmaals.
ik ga morgen is effe naar de groenteboer kijken of ze daar goeie hebben en anders ga ik naar supermarkt of iets k kijk wel hij maar bedankt nogmaals.
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
Maak van 4 latten een soort raam en maak daar kippengaas in;)
gaat perfect
gaat perfect
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
- Henry van luyk
- Berichten: 133
- Lid geworden op: 27-01-2005 17:51
- Locatie: Koudenkerk aan den Rijn
JA jelle dat is ook een perfecte oplossing maar die kratjes is vaak wat netter en je ken ze bijna overal wel krijgen
- Sten Venrooij
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 23-03-2007 11:32
- Locatie: Zuid-Limburg
ja maar boeit het nou echt wat of er gaten aan de onderkant inzitten want je zet ze toch op een tafel denk ik ik maak er toch niet zo heel veel dat ik ze op mekaar moet stapelen. kan ik niet gewoon een kratje met aan zijkant gaatjes en dan boilies koken effe afdeppen met handdoek en dan een laag in een kratje doen en dan twee weken in garage laten staan en in de vriezen ermee? is toch goed of niet dan gaat ze toch niet scheuren ofwel dan en scheuren is mijn probleem;)
- Sten Venrooij
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 23-03-2007 11:32
- Locatie: Zuid-Limburg
twee dagen bedoelde ik niet twee weken haha
srry:P
srry:P
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ik maak er wel zoveel dat de kratjes gestapeld moeten worden.
Stapel van 20 kratjes met open bodem (champignonkratjes), plastic hoes erom en een kleine ventilator in het onderste lege kratje, die de lucht naar de open bovenkant blaast Snappie??
Stapel van 20 kratjes met open bodem (champignonkratjes), plastic hoes erom en een kleine ventilator in het onderste lege kratje, die de lucht naar de open bovenkant blaast Snappie??
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Sten Venrooij
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 23-03-2007 11:32
- Locatie: Zuid-Limburg
ja ik maak er dus niet zoveel haha.
maar wat ik zei kan het niet gewoon zo zoals ik zei?¿
ik ga dalijk na school naar de groenteboer en haal ilk mijn kratjes maar daar zitten er alleen gaatjes in aan de zeikand kan ik dan niet gewoon die kopen en dan snijd ik of boor ik gewoon gaatjes aan de onderkanten en kan de boel goed ventileren?
maar wat ik zei kan het niet gewoon zo zoals ik zei?¿
ik ga dalijk na school naar de groenteboer en haal ilk mijn kratjes maar daar zitten er alleen gaatjes in aan de zeikand kan ik dan niet gewoon die kopen en dan snijd ik of boor ik gewoon gaatjes aan de onderkanten en kan de boel goed ventileren?
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
Je Kunt wel kratjes gebruiken met een dichte onderkant maar dan moet je zorgen dat de boilies helemaal droog hebt.. als ze 2 dagen in water moeten liggen lijkt me ook niet zon slim plan;)
Waroww
Waroww
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
- Sten Venrooij
- Berichten: 53
- Lid geworden op: 23-03-2007 11:32
- Locatie: Zuid-Limburg
nee zeker niet haha
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
Foto's van me draaispul komen binnekort heb ze al op pc staan alleen niet meer tijd..
Later
Later
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
- Barry Koster
- Berichten: 154
- Lid geworden op: 31-03-2006 14:43
- Locatie: Muntendam
ik zag eerder iemand met 2 frituurpannen boilies koken...
kan je gewoon een nieuwe frietpan kopen er water in gooien en boilies koken?? of moet je um op een bepaalde temp. zetten of e.d??
en kan dat ook met andere aas soorten?
kan je gewoon een nieuwe frietpan kopen er water in gooien en boilies koken?? of moet je um op een bepaalde temp. zetten of e.d??
en kan dat ook met andere aas soorten?
Waarom hip doen als je Groninger kan zijn??
-
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 07-01-2005 14:17
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Barry Koster schreef:ik zag eerder iemand met 2 frituurpannen boilies koken...
kan je gewoon een nieuwe frietpan kopen er water in gooien en boilies koken?? of moet je um op een bepaalde temp. zetten of e.d??
en kan dat ook met andere aas soorten?
Heb toevallig 2 weken geleden maar eens een nieuwe gekocht. Gaat prima hoor..zet em zelf op 100 graden en dat werkt prima
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
kan ook wel met een gebruikte;) Gwn heel goed schoonmaken dat er geen vet meer bij in het water komt.,
Waroww
Waroww
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
- Barry Koster
- Berichten: 154
- Lid geworden op: 31-03-2006 14:43
- Locatie: Muntendam
ok dan schaf ik me ook maar 1tje aan... want lijkt me een stuk makkelijker dan op het vuur met n pan....
Waarom hip doen als je Groninger kan zijn??
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
Licht eraan hoe groot je pan is.. ik heb thuis vetpot en ook gwn pan kdoe het meestal gwn met een grote pan;)
Later
Later
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
- Henry van luyk
- Berichten: 133
- Lid geworden op: 27-01-2005 17:51
- Locatie: Koudenkerk aan den Rijn
Frituurpan 4life echt makkelijk zo een ding
-
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 07-01-2005 14:17
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
En het verbaast me elke keer weer hoe ranzig de frituurpan er uit ziet en hoe snel die toch weer schoon word
- Henry van luyk
- Berichten: 133
- Lid geworden op: 27-01-2005 17:51
- Locatie: Koudenkerk aan den Rijn
haha ja heb ik ook last van ik zet hem altijd bij me moeder tussen de vieze vaat en ik hoef alleen maar sorry ik was het vergeten te zeggen en hij staat weer helemaal schoon klaar voor me
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
tempratuur gewoon op het hoogst zetten! Doordat her water in zit zal het nooit warmer worden dan 100 graden, maar doordat je de tempratuur hoger hebt ingesteld zal hij meer stroom gebruiken waardoor je water minder snel van de kook is en sneller aan de kook. Vergelijk het met een pan water op het vuur, met een laag pitje blijft ie wel borrelen maar doe je er dan boilies/rijst macaroni in, dan gaat ie van de kook. Zet je die pan echt op hoog vuur dan heb je dat probleem minder
mvg martijn
mvg martijn
- Henry van luyk
- Berichten: 133
- Lid geworden op: 27-01-2005 17:51
- Locatie: Koudenkerk aan den Rijn
Nou frituurpan op ze hoogste stand is niet zo een goed idee want als je bolies aan het doen ben komt er van alles in dat water en dan gaat hij vanzelf schuimen als je hem te hard zet dus gewoon beetje tegen de honder net effe koken en als hij te hard gaat tikje terug dat het schuim er weer af is en dan weer hard
- Jelle Willeboer
- Berichten: 121
- Lid geworden op: 28-03-2007 23:14
- Locatie: Lichtenvoorde
- Contacteer:
Als je hem te hard zet kookt het water toch veelste hard? dan kookt het zo over en je hebt ook nog dat je je water vaker moet bijvullen.. lijkt mij teminste, Probeer het wel een keer.
Waroww
Waroww
Waneer Geven W-ij De Strijd Op?
-
- Berichten: 720
- Lid geworden op: 20-10-2004 21:43
- Locatie: Twente
Water kan niet te hard koken.....
Water kookt zoals eerder gezegd bij 100 graden (ik meen iets van 96 a 97 graden bij kraanwater). Zet die frituurpan dus maar gewoon op volgas des te minder snel deze van de kook zal gaan.
Schuimen zal het toch bijna altijd doen, dat hoort er gewoon bij.
Het is trouwens wel handig dat sommige mensen hier leestekens gaan gebruiken en die msn-taal eens afschaffen...
Groet,
Patrick
Water kookt zoals eerder gezegd bij 100 graden (ik meen iets van 96 a 97 graden bij kraanwater). Zet die frituurpan dus maar gewoon op volgas des te minder snel deze van de kook zal gaan.
Schuimen zal het toch bijna altijd doen, dat hoort er gewoon bij.
Het is trouwens wel handig dat sommige mensen hier leestekens gaan gebruiken en die msn-taal eens afschaffen...
Groet,
Patrick
-
- Berichten: 4864
- Lid geworden op: 28-02-2002 01:00
- Locatie: leeuwarden
Je kan beter de pan regelmatig bijvullen dan iedere keer lang wachten tot ie weer op tempratuur is!
Ik heb vroeger vele honderden kilos op die manier gedraaid, en geloof me bij elk netje boilies 2 min langer wachten worden dan heeeel veel minuten extra op een dag!
mvg martijn
Ik heb vroeger vele honderden kilos op die manier gedraaid, en geloof me bij elk netje boilies 2 min langer wachten worden dan heeeel veel minuten extra op een dag!
mvg martijn
- gerrit schippers
- Berichten: 925
- Lid geworden op: 15-01-2004 19:28
- Locatie: Enschede
Patrick Kip schreef:Water kan niet te hard koken.....
Water kookt zoals eerder gezegd bij 100 graden (ik meen iets van 96 a 97 graden bij kraanwater). Zet die frituurpan dus maar gewoon op volgas des te minder snel deze van de kook zal gaan.
Schuimen zal het toch bijna altijd doen, dat hoort er gewoon bij.
Het is trouwens wel handig dat sommige mensen hier leestekens gaan gebruiken en die msn-taal eens afschaffen...
Groet,
Patrick
ZeIkErD bReEzAah En MsN tAaL iS iN
Weet je wat T'is Meer Water dan Vis....
Martijn Nederpel schreef:Je kan beter de pan regelmatig bijvullen dan iedere keer lang wachten tot ie weer op tempratuur is!
Ik heb vroeger vele honderden kilos op die manier gedraaid, en geloof me bij elk netje boilies 2 min langer wachten worden dan heeeel veel minuten extra op een dag!
mvg martijn
Zorg dat je een waterkoker bij de hand hebt waar je al kokend water uit kunt halen om je pan/frituurpan mee bij te vullen,dit scheelt zeker tijd.