Boilies wokken
-
- Berichten: 1325
- Lid geworden op: 06-12-2004 13:22
Niet grillen.
Dit helpt het actieve BS gehalte omzeep.
Fecaliën van mannelijke runderen zijn niet bestand tegen grillen!
Ik ga hengelen, met geboilde bollen.
Dit helpt het actieve BS gehalte omzeep.
Fecaliën van mannelijke runderen zijn niet bestand tegen grillen!
Ik ga hengelen, met geboilde bollen.
Hallo Bassus,
nou weet ik natuurlijk niet zeker of je het allemaal serieus bedoelt, maar het woord 'nieuw' betekent iets anders dan 'nog niet veel gedaan':
http://www.karpervissersonline.nl > hoofdmenu > pop-ups maken.
Ja oké, graag gedaan.
WB
nou weet ik natuurlijk niet zeker of je het allemaal serieus bedoelt, maar het woord 'nieuw' betekent iets anders dan 'nog niet veel gedaan':
http://www.karpervissersonline.nl > hoofdmenu > pop-ups maken.
Ja oké, graag gedaan.
WB
-
- Berichten: 1325
- Lid geworden op: 06-12-2004 13:22
dat is toch in de koekenpan wee?
dit is een wok
lul.
dit is een wok
lul.
Een WOK is een soort grote koekennnnnnnnnpan
oude lul
En zeg nou niet dat je gaat vissen, maar doe het gewoon.
ja?
Mooi?
Oprotten naar je hok, kakelkip.
WB
oude lul
En zeg nou niet dat je gaat vissen, maar doe het gewoon.
ja?
Mooi?
Oprotten naar je hok, kakelkip.
WB
-
- Berichten: 1325
- Lid geworden op: 06-12-2004 13:22
nou jij weet wel hoe je mensen moet afbranden he
lul.
ik ga vissen ik zeg het lekker toch.
ik ga vissen.
zo.
lul.
p.s. je moet mij bellen als ik die hele dikke vang ik heb nog 14 cent beltegoed.
lul.
ik ga vissen ik zeg het lekker toch.
ik ga vissen.
zo.
lul.
p.s. je moet mij bellen als ik die hele dikke vang ik heb nog 14 cent beltegoed.
Hier die lul weer...
ik heb geleerd dat een verbrande geroosterde boterham die zwart is heel erg ongezond is.
Hoe zorg je er voor dat die tarwe en zo in onze boilies niet verbranden?
Hoe weet je zeker dat het gezond is voor de karper om je boilies te wokken?
Vraagje.
dus.
Ik lees het wel,
WB
ik heb geleerd dat een verbrande geroosterde boterham die zwart is heel erg ongezond is.
Hoe zorg je er voor dat die tarwe en zo in onze boilies niet verbranden?
Hoe weet je zeker dat het gezond is voor de karper om je boilies te wokken?
Vraagje.
dus.
Ik lees het wel,
WB
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
verkeerd begrepen
Laatst gewijzigd door Hans Brinkel op 08-03-2007 10:14, 1 keer totaal gewijzigd.
Hallo robert de jong,
Je hebt nog 14 cent beltegoed en ik moet jou bellen als je die dikke hebt.....?
Ik heb mijn telefoon uitstaan en mag niet meer bellen met de vaste lijn.
Dus bel jij mij maar als ik die dikke heb.
Groetjes aan Keet en Katoo, geef ze maar een 'koekje van eigen deeg'.
WB
Je hebt nog 14 cent beltegoed en ik moet jou bellen als je die dikke hebt.....?
Ik heb mijn telefoon uitstaan en mag niet meer bellen met de vaste lijn.
Dus bel jij mij maar als ik die dikke heb.
Groetjes aan Keet en Katoo, geef ze maar een 'koekje van eigen deeg'.
WB
- vinnie kuiper
- Berichten: 861
- Lid geworden op: 16-06-2004 12:06
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Bas Breetveld schreef:@Vincent,
Gebruik dan wel gespraydroogde ingredienten voor maximaal resultaat.
Gr,
Bas
hmm idd, als je dan de binnenkant van je bal koud kan houden heb je wel een mega lekkende aminobol......
Geloof dat ik een nieuw aasje voor mijn dressurputje ga fixem....
laters,
Vin
Goed idee Haagse Vin,
Hup hup 20kiloschub?
Dat gaat nu wel lukken!!!
Joooooo,
WB
Hup hup 20kiloschub?
Dat gaat nu wel lukken!!!
Joooooo,
WB
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
vinnie kuiper schreef:Bas Breetveld schreef:@Vincent,
Gebruik dan wel gespraydroogde ingredienten voor maximaal resultaat.
Gr,
Bas
hmm idd, als je dan de binnenkant van je bal koud kan houden heb je wel een mega lekkende aminobol......
Geloof dat ik een nieuw aasje voor mijn dressurputje ga fixem....
laters,
Vin
vinnie, als je je bol koud laat van binnen met lekker veel aminol erin..heb je dus een bol met een natte kern.
Er zal dan weinig tot niets uitlekken uit jou bol
enne... ook niet geheel onbelangrijk, bollen met een natte kern, zijn dus niet lang houdbaar buiten de vriezer en zullen eerder gaan schimmelen
- tobie derksen
- Berichten: 1514
- Lid geworden op: 11-02-2005 09:44
de bollen op de barbeque misschien iets ?
- vinnie kuiper
- Berichten: 861
- Lid geworden op: 16-06-2004 12:06
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Hans Brinkel schreef:vinnie kuiper schreef:Bas Breetveld schreef:@Vincent,
Gebruik dan wel gespraydroogde ingredienten voor maximaal resultaat.
Gr,
Bas
hmm idd, als je dan de binnenkant van je bal koud kan houden heb je wel een mega lekkende aminobol......
Geloof dat ik een nieuw aasje voor mijn dressurputje ga fixem....
laters,
Vin
vinnie, als je je bol koud laat van binnen met lekker veel aminol erin..heb je dus een bol met een natte kern.
Er zal dan weinig tot niets uitlekken uit jou bol
enne... ook niet geheel onbelangrijk, bollen met een natte kern, zijn dus niet lang houdbaar buiten de vriezer en zullen eerder gaan schimmelen
Heb jij weer gelijk in.....
dus dan toch maar op een minder hoge temperatuur garen/drogen... maar dan heb je weer in no time pop ups....
Ik voel wat testjes aankomen!
gr Vin
-
- Berichten: 278
- Lid geworden op: 02-08-2006 18:29
Vinnie, dat is zo van gisteren, vandaag barbequen we ze!
- Koen Septer
- Berichten: 867
- Lid geworden op: 09-05-2004 19:37
- Contacteer:
Ik gebruik meestal dit handige apparaat om de boilies in één klap aan te bakken...
-
- Berichten: 85
- Lid geworden op: 10-12-2002 01:00
- Locatie: Emmen
Mourad Aviara schreef:Nog even en je hebt steenbakovenboilies.. Of gegrilde boilies.. 8)
Nou Mourad ik zal je vertellen dat een jaar of 5 geleden, ik weet het niet meer precies een artikel in de beet stond over steen bak boilies. Dus dat bestaat al wel.
ai bieten moei ook hangen blieven
Het lijkt wat hilarisch, maar het werkt toch echt. Van het weekend ga ik ze wokken, dan zal ik wat foto's maken.
Je moet het wel een beetje zorgvuldig doen en ze niet aan laten branden. De temperatuur moet er geleidelijk inkomen, zodat ze ook van binnen gaar worden. Dat intrekken van de olie is dan het meest optimaal. Vrije amino's doen niet veel meer na dit verhitten. Volgens Loeb werkten die amino's toch al niet. En anders waren ze na de introductie in de jaren 80 wel populair gebleven. Een bepaald type amino's werkte dan weer wel. Die gaan echter al bij 70 graden kapot en zijn zéér duur om te verkrijgen.
Wok ze,
Bas
Je moet het wel een beetje zorgvuldig doen en ze niet aan laten branden. De temperatuur moet er geleidelijk inkomen, zodat ze ook van binnen gaar worden. Dat intrekken van de olie is dan het meest optimaal. Vrije amino's doen niet veel meer na dit verhitten. Volgens Loeb werkten die amino's toch al niet. En anders waren ze na de introductie in de jaren 80 wel populair gebleven. Een bepaald type amino's werkte dan weer wel. Die gaan echter al bij 70 graden kapot en zijn zéér duur om te verkrijgen.
Wok ze,
Bas
- Barry Koster
- Berichten: 154
- Lid geworden op: 31-03-2006 14:43
- Locatie: Muntendam
en de kracht van wokken is ook dat je het aan de water kant zo je boilys kan opwarmen en dan er mee gaan vissen karpers zijn gek op een warme bal
maar anyway wokken is so 2006 en grillen is al helemaal 2005 als je een beetje bij de tijd bent dan fondue jeje boilies met bio en onbewerkte producten anders val je duidelijk buiten de boot
groeten
maar anyway wokken is so 2006 en grillen is al helemaal 2005 als je een beetje bij de tijd bent dan fondue jeje boilies met bio en onbewerkte producten anders val je duidelijk buiten de boot
groeten
Waarom hip doen als je Groninger kan zijn??
- Niek da Bont
- Berichten: 456
- Lid geworden op: 28-11-2005 10:32
- Locatie: Uden
kan het ook met freezer of readymades?
gr niek
gr niek
- Marco Mensing
- Berichten: 5504
- Lid geworden op: 18-09-2002 02:00
Heb al eens eerder wat positiefs opgevangen over de wokmethode.
Ben echter niet van plan om direct weer de hele mikmak te gaan overschaffen om met een modegrill mee te doen.
Bas,
kan je niet eens binnenkort (liefst in het weekend) een soort van spoedcursusje wokken geven ? Misschien zijn er zelfs meerdere geinteresseerden ?
gr Marco
Ben echter niet van plan om direct weer de hele mikmak te gaan overschaffen om met een modegrill mee te doen.
Bas,
kan je niet eens binnenkort (liefst in het weekend) een soort van spoedcursusje wokken geven ? Misschien zijn er zelfs meerdere geinteresseerden ?
gr Marco
CarpeR Diem
- Hans Brinkel
- Berichten: 5271
- Lid geworden op: 04-02-2003 01:00
- Locatie: Zoetermeer
- Contacteer:
Bas,
Sorry voor mijn negatieve bijdrage hierin , Hopenlijk ben je bereid ons allen toch wat info geven?
gr
Hans
Sorry voor mijn negatieve bijdrage hierin , Hopenlijk ben je bereid ons allen toch wat info geven?
gr
Hans
Bas Breetveld schreef:Marco, ik heb net alles gewokt in de vriezer liggen voor het voorjaar. Omdat sommigen mijn methode belachelijk gingen maken, kreeg ik een beetje de pest in en was niet van plan er verder nog info over te geven.
Groetkes,
Bas
Niet zo mokken,ga toch wokken!
- Peter van de Sande
- Berichten: 227
- Lid geworden op: 20-03-2004 15:03
- Locatie: Maarheeze
Als ik nou mijn wasdroger instel op 90 graden en ik doe de boilies in een kussensloop. Zijn ze dan ook goed als ik de hele zooi een half uurtje op de stand kastdroog zet?
Moet ik ze daarna nog laten uitharden?
Moet ik ze daarna nog laten uitharden?
Als je thuis bij de kachel zit, vang je ze niet!
http://www.empirebaits.nl
http://www.empirebaits.nl