hoelang boilies van verschillende diameters stomen?


Plaats reactie
Gebruikersavatar
marc van den brink
Berichten: 204
Lid geworden op: 21-12-2004 22:11
Locatie: dordrecht

02-08-2006 20:02

is er iemand die ervaring heeft met het stomen van boilies en een richtlijn kan geven van de te stomen tijdsduur voor boilies van 10,15,20 en 25 mm. dit zal wel iets verschillen van de gebruikte mix of maakt dit niet uit. en hoe kan je gemakkelijk grote hoeveelheden boilies stomen?
Gebruikersavatar
Ray v/d Bos
Berichten: 497
Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
Locatie: Doesburg

02-08-2006 21:17

Wij stomen nu alles, maar het gaat per 15 kilo maar dan niet onder druk zoals in een prof steamer dus het duurt wat langer.

24mm 15 kilo zo;n min of 13.


kan je wel wat foto's sturen.
Gebruikersavatar
marc van den brink
Berichten: 204
Lid geworden op: 21-12-2004 22:11
Locatie: dordrecht

02-08-2006 21:28

kan je ze niet plaatsen? mischien wel leuk? kostbaar grapje zon stoomer?
Gebruikersavatar
tino beunk
Berichten: 2626
Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
Locatie: Duiven

27-09-2006 11:55

Zou je er ook wat naar mij kunnen sturen? Ben ook wel erg benieuwd naar het stomen van boilies.
~~Dreams can be true.~~
Gebruikersavatar
Ray v/d Bos
Berichten: 497
Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
Locatie: Doesburg

27-09-2006 12:57

Jongens

wil ik graag doen maar heb geen idee hoe dat gaat.
Gebruikersavatar
martijn bunte
Berichten: 1342
Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
Locatie: ENSCHEDE
Contacteer:

27-09-2006 17:54

dat probleem hep ik nu ook :cry:
aldejekes loat goan!
Derk Roelsen

27-09-2006 18:35

Hier de foto van Ray.

Afbeelding
Derk Roelsen

27-09-2006 20:53

:oops: Ik was er wat vergeten.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Was dit alles?
Sjouke Koopmans
Berichten: 27
Lid geworden op: 10-02-2007 16:34

18-03-2007 13:58

Hallo,

Kan iemand mij uitleggen hoe de bak verwarmd wordt? Ik zie dat e.e.a. aan de zijkant zwart is. Komt dit door de gasbrander die onder de RVS bak staat?

Groet.
Gebruikersavatar
Ray v/d Bos
Berichten: 497
Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
Locatie: Doesburg

18-03-2007 15:29

Sjouke

er staat onder de bak een grote wokbrander, omdat er maar een 1 1/2 cm water in de bak staat hoeft die niet zo hard te staan als die eenmaal aan de kook is.

ik heb er in de winter wel wat nieuws voor gemaakt, want je water stoomt weg, dus dit moest je goed in de gaten houden, anders stoomte je bak droog en krijgt het rvs op zijn donder ( trekt dan krom)

ik heb er nu een vlotterbak naast zitten zodat het water altijd op peil blijft.


ik sta 14 april bij een winkelier te draaien, hij heeft een open dag, dan kan ik jullie meer laten zien hoe dat gaat.

http://www.hengelsportdematen.nl
Sjouke Koopmans
Berichten: 27
Lid geworden op: 10-02-2007 16:34

18-03-2007 15:33

Dank u. De mail komt te vervallen die ik gezonden had.
Plaats reactie