wouwbloem 100
maïsmeel 100
polentagrof 170
vismeel 170
soyameel 170
tarwebloem 150
ei albumine 25
tarwekiemen 35
knoflookpdr 50
zout 15
maggi 25 ml
ketjapmanis 10ml
maiskiemmolie 15ml
6 eitjes + 120 ml water
Probeer dit ook een keer Viktor..
minder maggi, minder zout, minder kiemen, iets minder wouwbloem en een beetje maïsmeel erbij.
Wil verder niet teveel aan je receppie sleutelen, het moet toch iets 'eigen' karakter houden.
Laat eerst het ei, water, maggi en ketjap plus de kiemen draaien in je machientje zodat de meestal erg droge kiemen al een gedeelte vocht kunnen opnemen en wat kunnen wellen.
Laat het beslagje een minuut of 5 -10 staan voordat je de rest van je mix erbij kiepert.
In die tussentijd heb je vast wel wat klaar te zetten wat je normaal allemaal van tevoren doet, nu doe je die dingen 'noodgedwongen' tussendoor..

Groet'n Henk..
still growing Old.