Meneertje,
Water wordt niet warmer dan 100 graden celcius. Alleen onder druk, bij een vacuum kookt water al bij minder dan 100 graden. Dus is het weldegelijk koken.
boillies frituren
- Maik van de Camp
- Berichten: 595
- Lid geworden op: 21-04-2005 21:26
- Locatie: Noord-Brabant
Carpe Diem...!
-
- Berichten: 25
- Lid geworden op: 10-01-2007 20:44
- Locatie: Wormer
Ik doe de bollen altijd in de frituurpan, omdat deze snel op temperatuur is ook wanneer je de bollen erin gooit. En je haalt de bollen in 1 keer uit je kokende water omdat ze in een netje zitten IDEAAL, alleen je water verdampt snel, dus regelmatig bijvullen.
-
- Berichten: 426
- Lid geworden op: 23-05-2005 20:14
- Locatie: Delft
Maik van de Camp schreef:Meneertje,
Water wordt niet warmer dan 100 graden celcius. Alleen onder druk, bij een vacuum kookt water al bij minder dan 100 graden. Dus is het weldegelijk koken.
oke jullie winnen , eigenlijk ook wel stom van mij
- Tim Schless
- Berichten: 657
- Lid geworden op: 08-07-2005 00:58
Ondertussen ben ik zeer benieuwd geworden naar dat braden van boilies... Wat is het effect? de boilies krijgen een harde korst, en het worden popups?? Wel of geen boter, en waarom wel of niet?
Groeten tim
Groeten tim