boillies frituren


Gebruikersavatar
Maik van de Camp
Berichten: 595
Lid geworden op: 21-04-2005 21:26
Locatie: Noord-Brabant

20-02-2007 21:51

Meneertje,

Water wordt niet warmer dan 100 graden celcius. Alleen onder druk, bij een vacuum kookt water al bij minder dan 100 graden. Dus is het weldegelijk koken.
Carpe Diem...!
Gebruikersavatar
Rob van Burik
Berichten: 158
Lid geworden op: 22-07-2002 02:00

21-02-2007 10:20

Juist!!
Thijs v Lohuizen
Berichten: 25
Lid geworden op: 10-01-2007 20:44
Locatie: Wormer

21-02-2007 12:34

Ik doe de bollen altijd in de frituurpan, omdat deze snel op temperatuur is ook wanneer je de bollen erin gooit. En je haalt de bollen in 1 keer uit je kokende water omdat ze in een netje zitten IDEAAL, alleen je water verdampt snel, dus regelmatig bijvullen.
Marco Reurink
Berichten: 426
Lid geworden op: 23-05-2005 20:14
Locatie: Delft

21-02-2007 18:40

Maik van de Camp schreef:Meneertje,

Water wordt niet warmer dan 100 graden celcius. Alleen onder druk, bij een vacuum kookt water al bij minder dan 100 graden. Dus is het weldegelijk koken.

oke jullie winnen :lol: , eigenlijk ook wel stom van mij
Gebruikersavatar
Tim Schless
Berichten: 657
Lid geworden op: 08-07-2005 00:58

22-02-2007 12:03

Ondertussen ben ik zeer benieuwd geworden naar dat braden van boilies... Wat is het effect? de boilies krijgen een harde korst, en het worden popups?? Wel of geen boter, en waarom wel of niet?

Groeten tim