Als ik de vrijheid mag genieten Henks wijze aan te vullen, heb ik door de jaren een wijze gevonden, die me beter beviel. (stoeien we nog wel eens over Henk
![:oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)
Het nadeel van die pan is, dat je vaak een onregelmatige verhitting krijgt. Indien je een goede cuisinier bent, dan gaat het wel, maar dan nog altijd moeilijk.
Verwarm de oven voor op de laagste stand. Neem de ovenplaat, die een beetje diep is. Leg er een laag hennep op en als de oven lekker warm is, kan de bakplaat erin. Die laagste stand is er voor om alle hennepkorrels te verwarmen, zonder dat ze bruin worden. Na een minuut of tien is dit doel bereikt. Nu kun je de overntemperatuur opvoeren. Stapje voor stapje wn de hennep af en toe omscheppen.
Als je het op deze wijze doet, zul je afkomen met zeer regelmatig gekleurde korrels.
Als het handeltje een mooie bruine kleur heeft en een notige geur het huis vult, dan ben je klaar. Inderdaad het meisje uit winkelen sturen hahaha
Goed spul....