40mm's


Gebruikersavatar
Ben de Groot
Berichten: 333
Lid geworden op: 11-08-2005 13:04
Locatie: Leidschenveen ====== The Hague

08-01-2007 11:07

In de de Karper 35 staat beschreven hoe je de "big-baits" kan maken, hij gebruikte als basis een 20 of 22 mm boilie en kneedde daar de pasta overheen totdat hij een 40 of 50 mm boilie had.
1 à 2 minuten koken, drogen en vissen maar.
C atch
A nd
R elease
P lease

<*))))><
Jan Zwarthoed
Berichten: 355
Lid geworden op: 15-09-2003 02:00
Locatie: Volendam

08-01-2007 20:23

Je kan worsten maken van 40 mm dik. deze rol je in plastik folie. Vervolgens ga je om de 4 cm het folie draaien. Je krijgt dan een soort kralenketting. deze kook je dan zo lang als nodig om ze hard te krijgen. ze komen niet in contact met water. dus er lossen geen stoffen op uit je boilies. Het is natuurlijk wel mega veel werk. :D
blub blub