Ben wel benieuwd naar de uitslag!
Graag reactie waarom wel/niet.
zout en flavours
- Martin Flierman
- Berichten: 287
- Lid geworden op: 30-11-2004 17:40
- Locatie: Harns
- bart van bezouw
- Berichten: 2161
- Lid geworden op: 18-09-2002 02:00
- Locatie: groningen
- Contacteer:
Zout als smaakversterker voor mij onmisbaar.
Flavour ongewenst vanwege een langere voertermijn.
GR Bart
Flavour ongewenst vanwege een langere voertermijn.
GR Bart
- Niels Schouten
- Berichten: 879
- Lid geworden op: 02-10-2005 18:11
- Locatie: Almere
Lastig om te antwoorden op dit moment. Voorheen gebruikte ik zowel zout als een flavour in mijn boilies. Vanmiddag een nieuwe partij gedraaid met een nieuw recept, zonder zout en flavour erin. Wat nu het beste is ? De vangsten ( of niet ) zullen het uitwijzen.
- Martin Flierman
- Berichten: 287
- Lid geworden op: 30-11-2004 17:40
- Locatie: Harns
Ik kan het zelf ook niet echt achterhalen.
Voor mij is zout wel een vaste factor. Mijn collega visser gebruikt eigenlijk een identieke mix met niks erin en vangt zeer goed.(ik overigens mag ook niet klagen) Dus kan je ook zeggen dat het niks uitmaakt maar ja......
Flavour wel gedaan maar heeft niet iets extra's voor mij.
Smaakmakers daarintegen wel zoals: parika, kaneel, knoflook etc....
Voor mij is zout wel een vaste factor. Mijn collega visser gebruikt eigenlijk een identieke mix met niks erin en vangt zeer goed.(ik overigens mag ook niet klagen) Dus kan je ook zeggen dat het niks uitmaakt maar ja......
Flavour wel gedaan maar heeft niet iets extra's voor mij.
Smaakmakers daarintegen wel zoals: parika, kaneel, knoflook etc....