tot hoever kunnen we gaan?


Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

15-09-2006 19:18

Matthijs,

O ja...? :roll:

Leg eens uit! :wink:

groetjes Benny
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

15-09-2006 23:26

Matthijs, matthijs matthijs toch
Ik heb wel al rolervaring (op boiliegebied natuurlijk, kben een brave jongen)
Ik weet wat belangrijk is voor in een boilie, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaar sorry hoor dat ik vind dat mijn oude boilies het niet meer zo goed doen. Echt sorry.
Heb trouwens een kleintje gevangen vandaag op die boilies die zuur begonnen te worden.



ennuhhhh Douwe, als thuis een puddingkje staat dat goed was tot gisteren en ik zie er niets verkeerd aan, dan eet ik dat nog op. Sorry ik ben een varken.............en iets wat niet meer goed is voor ons krijgt de hond als extra en die is nu ook alweer 14 jaar oud.


adios
Joeri
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
joeri onkelinx
Berichten: 672
Lid geworden op: 28-12-2003 13:47
Locatie: België

16-09-2006 10:09

Vandaag nog een keer

met verse bolletjes 8)
Adios,
Joeri

Het mag vriezen, het mag dooien, maar Joeri zal niet plooien...
Gebruikersavatar
Martin Flierman
Berichten: 287
Lid geworden op: 30-11-2004 17:40
Locatie: Harns

16-09-2006 10:29

sjongejongejongejongejonge
Herman Esveld
Berichten: 1188
Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
Locatie: nomaad

16-09-2006 10:59

Ik heb nu boilies die nauwelijks ruiken. Dit is een boilie met veel koolhydraten. En ik vang er als de tering mee :D
Het meest stinkende ingredient is soyabloem vet.
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo