Mais, hennep en tijgernoten buiten de vriezer frankrijk
- Stephan van Went
- Berichten: 430
- Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
- Locatie: Noord Holland
.
Laatst gewijzigd door Stephan van Went op 23-12-2009 21:47, 1 keer totaal gewijzigd.
- Kenny Willems
- Berichten: 3415
- Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
- Locatie: Duiven
- Contacteer:
particles kun je makelijk een week goed houden, ik laat me mais ook altijd een paarmaanden staan weken zelf met tijgernoten enzo..
- Stephan van Went
- Berichten: 430
- Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
- Locatie: Noord Holland
Kenny Willems schreef:particles kun je makelijk een week goed houden, ik laat me mais ook altijd een paarmaanden staan weken zelf met tijgernoten enzo..
Om ze goed te houden moet ik ze dan in hun eigen vocht laten staan of maakt dat niet uit?
- tino beunk
- Berichten: 2626
- Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
- Locatie: Duiven
Gewoon in hun eigen vocht laten staan.. Kan je gemakkelijk een week goed houden.
~~Dreams can be true.~~
zorg alleen dat het ruim onder het eigen vocht blijft staan
een beetje schimmel op het water mag de pret niet drukken
een beetje schimmel op het water mag de pret niet drukken
- Stephan van Went
- Berichten: 430
- Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
- Locatie: Noord Holland
jacco noordermeer schreef:zorg alleen dat het ruim onder het eigen vocht blijft staan
een beetje schimmel op het water mag de pret niet drukken
Vanwege de volume vries ik het in zonder eigen vocht, zal ik het dan gewoon onder water zetten?
-
- Berichten: 1188
- Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
- Locatie: nomaad
Ja gewoon onderwater zetten. In een afgesloten emmer oid blijven ze dan makkelijk een week goed.
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
-
- Berichten: 97
- Lid geworden op: 08-10-2005 11:06
- Locatie: Velddriel GLD
Waarom al gekookt meenemen??
Ik snap wel dat je het makkelijk vind om direct bij aankomst een deel van je aas "gereed" wilt hebben. Maar het is toch ook mogenlijk om een aantal kilo's vooraf te bereiden en de rest "droog" meenemen. Is nog eens lichter ook om mee te nemen........................
Of heb je andere redenen om dit niet te doen?
Ik snap wel dat je het makkelijk vind om direct bij aankomst een deel van je aas "gereed" wilt hebben. Maar het is toch ook mogenlijk om een aantal kilo's vooraf te bereiden en de rest "droog" meenemen. Is nog eens lichter ook om mee te nemen........................
Of heb je andere redenen om dit niet te doen?
- Stephan van Went
- Berichten: 430
- Lid geworden op: 26-07-2006 10:40
- Locatie: Noord Holland
William van Rooij 1982 schreef:Waarom al gekookt meenemen??
Ik snap wel dat je het makkelijk vind om direct bij aankomst een deel van je aas "gereed" wilt hebben. Maar het is toch ook mogenlijk om een aantal kilo's vooraf te bereiden en de rest "droog" meenemen. Is nog eens lichter ook om mee te nemen........................
Of heb je andere redenen om dit niet te doen?
Ja kan ook maar dat kost een hoop blikjes met gas
Thnx voor de tip die ga ik onthouden voor onze volgende Frankrijk sessie