kaas?!
-
- Berichten: 6
- Lid geworden op: 18-03-2002 01:00
- Locatie: Eindhoven of Zevenaar
weet iemand er al meer over
- Bart van den Hurk
- Berichten: 1568
- Lid geworden op: 05-01-2002 01:00
- Locatie: Someren
- Contacteer:
Vis maar eens met een blokje (oude = stink) kaas en je zal versteld staan. Dit is bij veel vissers een vergeten of nooit gebruikte aassoort die wel degelijk werkt.
mvg
Bart van den Hurk
mvg
Bart van den Hurk
-
- Berichten: 63
- Lid geworden op: 22-05-2006 16:51
ik ving veel graskarpers op kaas
-
- Berichten: 1188
- Lid geworden op: 18-04-2006 19:09
- Locatie: nomaad
Ik ving gewone schub en spiegelkarper op kaas, maar kaas is niet zo heel goedkoop jammer genoeg. Ook witvis is er gek van.
PR Schub: 2,001 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
PR Spiegel: 2,003 kilo
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
ik kwam een keer een man aan de waterkant tegen met kaasbollen dit het ik nog nooit gezien.. mar hij vangde wel tering goed
weet iemand misschien een recepje voor kaasbolleN?
weet iemand misschien een recepje voor kaasbolleN?
mvg,
Luke
Luke
-
- Berichten: 517
- Lid geworden op: 22-06-2006 15:24
- Locatie: Limburg
- Contacteer:
of hoe ik eventueel een kaasflavour kan maken... misschien is ie wel in de viswinkel tekoop maar heb 'm nog nooit gezien.. als dit zo is vermeld anders een site waar ik 'm dan kan bestellen
mvg,
Luke
Luke
- Kenny Willems
- Berichten: 3415
- Lid geworden op: 20-05-2006 15:46
- Locatie: Duiven
- Contacteer:
Ze smelte de kaasen!!!
Ik kan wel wat bedenken om een kaasbol temaken:
1: Kaas verhitten in een pan tot vloeistof die door de eieren heen gooien.
2: Geraspte kaas zo fijn mogelijk door de eieren.(liefst oude)
3: volgens mij moet er ook zoeits zijn als kaaspoeder maar weet ik niet zeker, zoja dan ben je sneller klaar mischien eens kijken bij een kaasboer.
Ik kan wel wat bedenken om een kaasbol temaken:
1: Kaas verhitten in een pan tot vloeistof die door de eieren heen gooien.
2: Geraspte kaas zo fijn mogelijk door de eieren.(liefst oude)
3: volgens mij moet er ook zoeits zijn als kaaspoeder maar weet ik niet zeker, zoja dan ben je sneller klaar mischien eens kijken bij een kaasboer.
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Ouwe 40+ prima aasje!
Waarom een stuk vakwerk verknallen om er zo nodig boilies van te maken?
Waarom een stuk vakwerk verknallen om er zo nodig boilies van te maken?
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
-
- Berichten: 143
- Lid geworden op: 22-06-2002 02:00
ik hoor nog wel eens dat snoeken en palingen het ook erg lekker vinden :p
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Zowel jonge als oude snijbare kaas gebruikt. Beide redelijk tot goed op
gevangen. Oude kaas smaakt veel zouter, dan jonge kaas. Met warm
weer gebruik ik liever oude kaas...
Gebruik in boilies eens: Switserse strooikaas! In een dosering tot maxi-
maal 10%. Misschien iets voor de Barbeel visser...?
En dan heb je nog: Smeerkaas! Gebruikt in een brood deegje werkt het
perfect.
Kaas zie je inderdaad zeer weinig gebruikt worden, dus doe je voordeel
ermee...
groetjes Benny
gevangen. Oude kaas smaakt veel zouter, dan jonge kaas. Met warm
weer gebruik ik liever oude kaas...
Gebruik in boilies eens: Switserse strooikaas! In een dosering tot maxi-
maal 10%. Misschien iets voor de Barbeel visser...?
En dan heb je nog: Smeerkaas! Gebruikt in een brood deegje werkt het
perfect.
Kaas zie je inderdaad zeer weinig gebruikt worden, dus doe je voordeel
ermee...
groetjes Benny