Luc,
Garnalenmeel is anders als vismeel. Bij teveel garnalenmeel in je mix,
heb je kans dat je boilies gaan drijven! Ik zou nooit meer dan 5% gar-
nalenmeel in een boilie gebruiken, als ik wil dat ie zinkt!
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Soms is 5%
al genoeg om drijvende boilies te krijgen...
Ook is er qua kwaliteit verschil in garnalenmeel. Hoe meer garnalen
VLEES erin het meel zit, hoe beter! Het garnalenmeel met meer vlees, is
ook iets zwaarder; dus laat je boilie minder gauw drijven. Het garnalen-
meel wat alleen (het meest verkocht!) maar uit huiden/vellen bestaat, is
minder qua kwaliteit (hoeft geen nadeel te zijn!). Dit garnalenmeel, laat
je boilie ook al snel drijven. Ideaal ingredient dus voor pop-ups!
Ik zou sowieso nooit meer dan 5% garnalenmeel gebruiken, als ik wil dat
m'n boilies gewoon zinken.
Vismeel laat een boilie dus NIET drijven! Er is verschil tussen vismeel en
vismeel. Je hebt o.a. verschillende soorten...
groetjes Benny