hoelang boilies van verschillende diameters stomen?
- marc van den brink
- Berichten: 204
- Lid geworden op: 21-12-2004 22:11
- Locatie: dordrecht
is er iemand die ervaring heeft met het stomen van boilies en een richtlijn kan geven van de te stomen tijdsduur voor boilies van 10,15,20 en 25 mm. dit zal wel iets verschillen van de gebruikte mix of maakt dit niet uit. en hoe kan je gemakkelijk grote hoeveelheden boilies stomen?
- Ray v/d Bos
- Berichten: 497
- Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
- Locatie: Doesburg
Wij stomen nu alles, maar het gaat per 15 kilo maar dan niet onder druk zoals in een prof steamer dus het duurt wat langer.
24mm 15 kilo zo;n min of 13.
kan je wel wat foto's sturen.
24mm 15 kilo zo;n min of 13.
kan je wel wat foto's sturen.
- marc van den brink
- Berichten: 204
- Lid geworden op: 21-12-2004 22:11
- Locatie: dordrecht
kan je ze niet plaatsen? mischien wel leuk? kostbaar grapje zon stoomer?
- tino beunk
- Berichten: 2626
- Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
- Locatie: Duiven
Zou je er ook wat naar mij kunnen sturen? Ben ook wel erg benieuwd naar het stomen van boilies.
~~Dreams can be true.~~
- Ray v/d Bos
- Berichten: 497
- Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
- Locatie: Doesburg
Jongens
wil ik graag doen maar heb geen idee hoe dat gaat.
wil ik graag doen maar heb geen idee hoe dat gaat.
- martijn bunte
- Berichten: 1342
- Lid geworden op: 25-07-2006 16:22
- Locatie: ENSCHEDE
- Contacteer:
dat probleem hep ik nu ook
aldejekes loat goan!
-
- Berichten: 27
- Lid geworden op: 10-02-2007 16:34
Hallo,
Kan iemand mij uitleggen hoe de bak verwarmd wordt? Ik zie dat e.e.a. aan de zijkant zwart is. Komt dit door de gasbrander die onder de RVS bak staat?
Groet.
Kan iemand mij uitleggen hoe de bak verwarmd wordt? Ik zie dat e.e.a. aan de zijkant zwart is. Komt dit door de gasbrander die onder de RVS bak staat?
Groet.
- Ray v/d Bos
- Berichten: 497
- Lid geworden op: 06-04-2002 02:00
- Locatie: Doesburg
Sjouke
er staat onder de bak een grote wokbrander, omdat er maar een 1 1/2 cm water in de bak staat hoeft die niet zo hard te staan als die eenmaal aan de kook is.
ik heb er in de winter wel wat nieuws voor gemaakt, want je water stoomt weg, dus dit moest je goed in de gaten houden, anders stoomte je bak droog en krijgt het rvs op zijn donder ( trekt dan krom)
ik heb er nu een vlotterbak naast zitten zodat het water altijd op peil blijft.
ik sta 14 april bij een winkelier te draaien, hij heeft een open dag, dan kan ik jullie meer laten zien hoe dat gaat.
http://www.hengelsportdematen.nl
er staat onder de bak een grote wokbrander, omdat er maar een 1 1/2 cm water in de bak staat hoeft die niet zo hard te staan als die eenmaal aan de kook is.
ik heb er in de winter wel wat nieuws voor gemaakt, want je water stoomt weg, dus dit moest je goed in de gaten houden, anders stoomte je bak droog en krijgt het rvs op zijn donder ( trekt dan krom)
ik heb er nu een vlotterbak naast zitten zodat het water altijd op peil blijft.
ik sta 14 april bij een winkelier te draaien, hij heeft een open dag, dan kan ik jullie meer laten zien hoe dat gaat.
http://www.hengelsportdematen.nl
-
- Berichten: 27
- Lid geworden op: 10-02-2007 16:34
Dank u. De mail komt te vervallen die ik gezonden had.