Geconcentreerde flavours Waarom


Plaats reactie
Arno Vorstenbosch
Berichten: 264
Lid geworden op: 10-10-2005 15:01

27-03-2006 17:10

Goedemiddag, ik zit me al een tijdje af te vragen waarom de meerderheid van de (gebruikte) vloeibare flavours zo geconcentreerd zijn. Nu dacht ikzelf dat deze flavours meestal niet natuurlijk zijn, als dit niet zo is dan hoor ik het graag. Het lijkt mij nuttiger om bv 50ml minder gecontreerde flavour te gebruiken zodat er meer uit te lekken valt of zou dit niks uit maken voor de vangsten.
En ik was eigenlijk ook benieuwd of veel lokstoffen nou beter tot der recht komen op stilstaand of stromend water. Als je bv op een kanaal vist met veel lokstoffen die door de stroming mee worden gevoerd tot over een lengte van 100 meter, de vis merkt het eerder op als met minder lokstoffen maar krijgt hij het ook zo simpel gevonden? Of zou het beter zijn om met minder lokstoffen, te wachten tot de vis langs komt en zodoende het aas beter vindbaar te maken?
Misschien is dit laatste stukje niet duidelijk, laat maar horen dan probeer ik het anders uit te leggen.

Alvast hartelijk dank
Plaats reactie