boilieworsten in blokjes snijden!!!!!


Plaats reactie
jurrien stam
Berichten: 304
Lid geworden op: 28-09-2004 14:13
Locatie: haarlem

17-03-2006 11:12

hoi,

Als ik de worsten gewoon in blokjes snijd omdat ik dat draaien en het nut van een ronde boilie niet zo inzie worden ze meestal een beetje brokkelig? Gaan snel in tweeen zeg maar.

Te weinig binding? Of worden de boilies door rollen toch steviger? Dus heeft het eigenlijk wel nut :D
pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
Gebruikersavatar
Paul van de Wiel
Berichten: 692
Lid geworden op: 10-12-2003 01:00
Locatie: Tilburg

17-03-2006 12:58

Das logisch want als je hem rond maakt is het steviger want hij is aan alle kante dicht gerolt als je hem snijd heb je twee brokkelkanten, en heeft niks met binding te maken.. je kunt de blokjes gewoon gebruiken hoor als ie niet van je hair valt heb je een prima aas het is eens iets anders en er komt meer geur vrij :wink:
Gebruikersavatar
Peter Alter
Berichten: 161
Lid geworden op: 15-03-2006 17:19

17-03-2006 15:53

Ik heb dit vroeger (voor ik een roltafel had) ook nog gedaan, maar van mij lukte dat altijd perfect. Gewoon de mix even hard maken of je er boilies zou van maken, dan worsten maken, en dan (voor het koken!) in stukjes snijden.
Wat wel kan helpen is bij je mix een beetje olie doen. Rolt gemakkelijker en is veel minder bros.

Succes!
Plaats reactie