Gezien het feit dat een goede verteerbaarheid door de meeste mensen als goed voor de gezondheid van de karper en de vangstresultaten wordt gezien én omdat sommige aasleveranciers een goede verteerbaarheid als verkoopargument aanhalen, had ik verwacht dat de ‘aasexperts’ van dit board er nog wel op zouden reageren. Niets bleek minder waar. Op zich vind ik dat best vreemd. Veel mensen hebben hier toch een uitgesproken mening over de verteerbaarheid van de ingrediënten. Is een positieve(re) benadering van minder goed verteerbare boilies wellicht een insteek waar nog niemand over nagedacht heeft?
Ik hoor sommige hersenen nu kraken...
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ik denk dat veel mensen meer dan veel interesse hebben in deze materie. Het kan wellicht een aantal zaken vereenvoudigen in de zoektocht naar een goede boilie. Vandaar dat ik de volgende stelling wil poneren:
“Slecht(er) verteerbare ingrediënten zijn niet slecht voor de gezondheid van de karper en beinvloeden de vangsten niet negatief.”
Have fun.
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Roelove