Wouwbloem


Plaats reactie
Gebruikersavatar
Matthijs Bakker
Berichten: 61
Lid geworden op: 24-01-2006 19:28
Locatie: Huizen

21-02-2006 17:27

Gebruikt iemand van jullie weleens wouwbloem in zijn basis? Rolbaarheid, prijs en hardheid schijnen goed te zijn, maar hoor ook minder positieve geluiden. Kan iemand mij wat meer vertellen?
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

21-02-2006 17:45

Wat zijn die minder positieve geluiden dan?
Gebruikersavatar
Matthijs Bakker
Berichten: 61
Lid geworden op: 24-01-2006 19:28
Locatie: Huizen

21-02-2006 17:49

Tja het zou een heel eenzijdig produkt zijn waar de vis niet echt iets aan heeft wat voedingswaarde betreft.
Gebruikersavatar
Wil Jeurninck
Berichten: 2261
Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
Locatie: Baexem
Contacteer:

21-02-2006 17:52

Ja en?
Je maakt er toch geen bol van die 100% uit wouwbloem bestaat?

Dus wat is het probleem?

is gewoon een heel goed product, gewoon gebruiken dus
Gebruikersavatar
Matthijs Bakker
Berichten: 61
Lid geworden op: 24-01-2006 19:28
Locatie: Huizen

21-02-2006 18:00

Zo dacht ik er ook over, maar wilde gewoon eens horen of er mensen waren met een andere mening. Weet ook wel dat het je hele aas is wat het moet doen en niet 1 ingredient. Maar sommige mensen zijn zo stellig in hun mening dat dat je weleens aan het twijfelen raakt.
Klaas van den Herik
Berichten: 4624
Lid geworden op: 06-01-2002 01:00

22-02-2006 08:31

wouwbloem is een mix van verschillende graansoorten dus eenzijdig?

Enige nadeel is dat niet altijd de bloem hetzelfde is. Heb je meer met mixen.


O ja voor het eierloos vissen was Eddy Sterckx er helemaal gek van. Moest em alles nog zelf betalen zekers :wink:

MVG

Klaas
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

22-02-2006 09:34

Wouwbloem,
(farine de gaude) Bestaat uit geëxtraheerde(de graankorrels worden met hete stoom bewerkt en gedroogd) graansoorten. Meestal tarwe, maïs of rijst. Deze worden na extraëren fijn vermalen en hebben een klevende werking.

Na het verhitten komen ook de nutrieën makkelijker vrij en zijn beter beschikbaar en verteerbaar.
Nx mis mee zo te zien, en zoals Wil aangeeft; gewoon een goed product!
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
tino beunk
Berichten: 2626
Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
Locatie: Duiven

22-02-2006 13:56

Ik vis zelf nu niet met wouwbloem door mijn boilies. Het is voor de rest een goed product, alleen ik zie de meerwaarde er niet van in, in mijn mix. De andere producten die ik erin hebt verwerkt vind ik gewoon wouwbloem. Ik zeg dus niet dat het niet goed is, maar ik vind dat er betere producten zijn :wink:
~~Dreams can be true.~~
Gebruikersavatar
Matthijs Bakker
Berichten: 61
Lid geworden op: 24-01-2006 19:28
Locatie: Huizen

22-02-2006 14:05

Zo te horen allemaal positieve reacties, ik blijf het dus gewoon gebruiken! Bedankt!
Plaats reactie