 
Omdat het product wateroplosbaar is, ook in koud water, is voor mij iig het dun zijn van die andere twee soorten aminol niet gelijk een reden om deze in de winter te gebruiken. Zie het zelfs wat anders, de dikkere zal iets minder snel tijdens het kookproces (stomen is in dit geval natuurlijk altijd beter...) uit de boilie trekken, er blijft dus meer inzitten en daardoor meer attractie. Toch lost hij na even in het water te zijn geweest goed op, zeer goed zelfs. Dus als attractor in de wintermaanden moet de soort minder verschil uitmaken. Waarom niet een combo tussen de verschillende soorten, een die wat langer in de bal blijft hangen en een die wat vluchtiger uitlekt om de instant respons te vergroten, mmm.
Ga zelf dit jaar wat met aminol aan de slag, ben benieuwd wat het doet wat betreft het aantal kleine vissen wat je meer gaat vangen, of het meer vangt op de lange termijn... De instant respons van het spul ben ik inmiddels wel al van overtuigd.
We zien wel wat het gaat brengen dit jaar...








 )
 )














