flauvor


Plaats reactie
jeffrey jochems
Berichten: 280
Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
Locatie: in me oval
Contacteer:

03-02-2006 11:19

welke flauvor doen jullie zoal in je homemade

uit de winkel uit de keuken
en wat voor smaken
Gebruikersavatar
tino beunk
Berichten: 2626
Lid geworden op: 29-03-2005 18:42
Locatie: Duiven

03-02-2006 11:25

Gewoon een natuurlijke flavour. Kijk voor het gemak maar eens in de supermarkt.
~~Dreams can be true.~~
Gebruikersavatar
marijn ham
Berichten: 2429
Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
Locatie: Waarland

03-02-2006 11:29

Vissaus van de toko doet het altijd wel aardig.

verder kan je wat geur en smaak meegeven in de zin van kruiden, denk aan kerrie, steranijs, knoflook, shoarmakruiden, gehaktkruiden, speculaaskruiden, papriokapoeder, enz...

Wil je een gewone flavour gebruiken, dan kan je van alles en nog wta proberen.
Momenteel gebruik ik de banaan van Poline en deze bevalt erg goed.
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

03-02-2006 11:42

Maggi vind ik uit de winkel het best.

Voorts gebruik ik het liefst reaction flavours uit de industrie, zoals squidliverpowder, geproeidroogd krillpoeder etc etc

M'n favoriete flavour zal m'n shellfish, supercrab en s&O zijn....

mvg Mitsz
Patrick de Kort
Berichten: 219
Lid geworden op: 06-12-2005 12:08
Locatie: Oisterwijk

03-02-2006 11:53

Ik sluit me bij Mitsz aan, Shellfish is echt een top flavour. Gebruik hem al jaren door mijn vismeelmix en de resultaten zijn goed
Gebruikersavatar
Michiels Gino
Berichten: 667
Lid geworden op: 29-11-2004 22:22
Locatie: Bredene (België)

03-02-2006 14:42

Heb nog een volle bus shelfish staan van geoff kemp, zou ze dan es moeten proberen.
grtz peeke
Greets Gino
Gebruikersavatar
Stefan Gooijert
Berichten: 330
Lid geworden op: 03-01-2005 11:07

03-02-2006 15:13

Mitsz,

mag ik vragen waar je die reaction flavours vandaan haalt?

mvg Stefan Gooijert
jeffrey jochems
Berichten: 280
Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
Locatie: in me oval
Contacteer:

03-02-2006 16:07

ik merk dus al dat er weinig mensen een potje gaan halen bij de viszaak

maar zijn er nog meer leuk flauvors om te proberen want ik heb nog nooit bollies gemaakt en ik durf er niet zomaar knoflook of praprikaapoeder in te gooien
ik weet ook niet waarom ik dat niet durf maar ik vindt het gewoon gekke smaken om te maken
Remco Oudhuyzen
Berichten: 2162
Lid geworden op: 21-04-2003 02:00
Locatie: Hengelo

03-02-2006 17:01

en vind je het wel lekker om chemische, synthetische stoffen in je boilie te verwerken?

ik hou het liever bij producten die uit de natuur komen..

Gr. Remko
jeffrey jochems
Berichten: 280
Lid geworden op: 04-01-2006 09:32
Locatie: in me oval
Contacteer:

04-02-2006 09:49

nee dat is ook nix neeik wil wel een goede bol die bij de karpers in de smaak valt en waar ze er vrij veel van kunnen opeten
Gebruikersavatar
kevin walravens
Berichten: 203
Lid geworden op: 25-09-2005 13:53
Locatie: Nootdorp

05-02-2006 21:20

Scopex van Rod H. blijft het ook goed doen.
Plaats reactie