zelfgemaakte dips/soaks en dergelijke


Plaats reactie
Gebruikersavatar
levi janssens
Berichten: 36
Lid geworden op: 26-08-2005 23:06
Locatie: schaffen belgie

12-11-2005 10:28

hoi,

ik zoek receptjes en tips voor het maken van soaks of dips, alle reacties zijn welkom als ik er zelf nog vind zet ik ze er zeker op !
soms bekom je met een dip dat extra beetje attractiviteid (en vertrouwen voor de visser)

tight lines,
als de visser van het water is dansen de karpers
Bas Hofkens
Berichten: 2415
Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
Locatie: Mooiste provincie van NL

12-11-2005 10:49

Met vriendelijke groet,

Bas Hofkens
Gebruikersavatar
levi janssens
Berichten: 36
Lid geworden op: 26-08-2005 23:06
Locatie: schaffen belgie

12-11-2005 11:01

heb er een aantal gevonden in karper nr5 :

caramelkorst:spreekt voor zich je smelt suiker(vanille-bruine-riet-candij)
tot ie vloeibaar wordt en je dipt je boilie er goed in zodat hij
helemaal bedekt is vervolgens laat je ze afkoelen en ze zijn
klaar!

honig-kaneeldip:deze zal ook wel in de smaak vallen, heel envoudig je
neemt een glaasje vloeibare honig en voegt er 1a3 lepels
kaneel aan toe. je maakt het hoe je em zelf wilt.

chocoladenoot dip:enkele lepels nutella (choco) met water,cacaopoeder
suiker en fijngemale noten tot een dikke vloeistof
roeren. klaar!

knoflook dip :deze vind ik echt een bom! een glaasje olijfolie meet daarin
een aantal gepelde knoflook tenen ja kan er eventueel 1tje
persen en erbijdoen of ze allemaal in 2 snijden zodat het
beter vermengt , dit een aantal dagen laten trekken en klaar
is de dip!

dit zijn een aantal recepten voor de keuken prinssesen onder ons :D
hopelijk doe je je voordeel er mee

vang ze,
als de visser van het water is dansen de karpers
Gebruikersavatar
levi janssens
Berichten: 36
Lid geworden op: 26-08-2005 23:06
Locatie: schaffen belgie

12-11-2005 11:12

wat slim van me om de zoek functie niet te gebruiken maaarja verstand komt met de jaren , allesinds zal het toch nog voor sommigen van pas komen het geen hier op deze topic verschijnt.

wat ik me nu wel afvraag is het volgende is die knoflook in olijfolie nu echt schadelijk iemand schreef dat hij van iemand ''iets'' had gehoord dat het na een week schadelijk zou zijn ? iemand hier meer weet over ?

ooh ben er nog eentje tegen gekomen: tomaten ketsjup met curry poeder en een klein beetje zout goed roeren en je hebt een leuk dipje :D
als de visser van het water is dansen de karpers
Fred Hazenbroek
Berichten: 1976
Lid geworden op: 04-12-2004 00:32
Locatie: z-h

12-11-2005 12:01

zelf heb ik hele goeie ervaringen met baileys.
zit een beetje alcohol in en als dit verdampt, krijg je een mooi
creme laagje over je boillies. zomers echt een killer. ..
mvg, fred



deegspuit@hotmail.com
Plaats reactie