beste mensen ik zou eens graag pop ups willen makkken heb ff snel een zak garnalemeeel gekocht maar als ik er een kilo pop ups van wiol maken hoeveel moet ik in verhouding er in doen
wie kan me er mee helpen
mvg patrick
garnalen meel
- patrick lodewijks
- Berichten: 111
- Lid geworden op: 17-04-2005 00:17
- Locatie: eindhoven
allemaal een goede en mooie vangst
- erik buitendijk
- Berichten: 65
- Lid geworden op: 25-09-2005 12:34
- Locatie: Limburg
Bij 30% weet je zeker dat ze drijven.
Succes
Succes
- Rick van Meegen
- Berichten: 225
- Lid geworden op: 15-10-2004 21:49
- Locatie: Valkenswaard, Velp
bij 25 % ook wel denk ik
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 19-09-2005 17:28
Maakt het dan niet uit wat je verder in je mix doet?
- Denny Verdoold
- Berichten: 1562
- Lid geworden op: 08-09-2004 12:33
- Locatie: Hoogvliet
Bij mij dreven ze nog niet bij 45 procent.
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Da's een mooie Denny.
Het ligt er dus inderdaad veel aan wat je als bulkmix gebruikt. Is die bulkmix zwaar dan drijft je mix nog niet al gooi je er 100% garnalenmix bij. Zo een-twee-drie weet ik geen lichte bulkingredienten die je kan gebruiken die je mix geurdoorlatend, hard en drijvend houden. Een pop-up drijvend maken is niet zo moeilijk......Met een balletje kurk kom je al een heel eind! Zorgen dat je mix dicht is en fijn is van structuur met de nodige uitharder(ei-albumine) zorgt ervoor dat je bol blijft drijven.
Tarwebloem is een goed bulkingredient.....Licht in verhouding van zn volume, fijne structuur en veel zetmeel. Voor de rest krijg ik geen nuttige info uit mn mouw geschud......
Het ligt er dus inderdaad veel aan wat je als bulkmix gebruikt. Is die bulkmix zwaar dan drijft je mix nog niet al gooi je er 100% garnalenmix bij. Zo een-twee-drie weet ik geen lichte bulkingredienten die je kan gebruiken die je mix geurdoorlatend, hard en drijvend houden. Een pop-up drijvend maken is niet zo moeilijk......Met een balletje kurk kom je al een heel eind! Zorgen dat je mix dicht is en fijn is van structuur met de nodige uitharder(ei-albumine) zorgt ervoor dat je bol blijft drijven.
Tarwebloem is een goed bulkingredient.....Licht in verhouding van zn volume, fijne structuur en veel zetmeel. Voor de rest krijg ik geen nuttige info uit mn mouw geschud......
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been
- Denny Verdoold
- Berichten: 1562
- Lid geworden op: 08-09-2004 12:33
- Locatie: Hoogvliet
Ik wou toen een trouvitbol maken en de trouvit is dus te zwaar voor het garnalenmeel.