Ik las in het stukje "boilie ingrediënten" het volgende:
Een zeer goed alternatief zijn geroosterde pinda's. Voor het malen de pinda's in heet water wassen en een paar uur uit laten drogen. Dit voor het hoge vetgehalte.
Is heel het verhaal van blauwzuur ineens niet meer van toepassing als pinda's als meel in boilies gaan?
Kan dit ook met rauwe pinda's? En met gebakken pinda's?
pindameel
- Lennert van Winkel
- Berichten: 135
- Lid geworden op: 06-10-2004 21:36
- Locatie: maassluis
karperpinda's?
12,5 kilo voor €25,-
25 kilo voor €45,-
gegarandeerd vers!
12,5 kilo voor €25,-
25 kilo voor €45,-
gegarandeerd vers!
- Denny Verdoold
- Berichten: 1562
- Lid geworden op: 08-09-2004 12:33
- Locatie: Hoogvliet
De pinda's die in pindameel zijn verwerkt zijn al behandeld. Blauwzuur is hier geen gevaar.
Maar ik zou er zelf niet aan gaan beginnen.
Maar ik zou er zelf niet aan gaan beginnen.
dan zal ik mijn peanut/tigernuts maar in de vuilnisbak pleuren wel jammer vang er als de neten op zal wel loslopen zie nog steeds geen karpers drijven.
mvg peter.
mvg peter.