Hoi heeft iemand een lijst met de voedingswaarden van ingredienten die we in boillies verwerken?
En weet iemand of en hoe "instant" aardappel puree zich laat verwerken in een mix?
Franz
boillie ingredienten
- Franz Sammer
- Berichten: 83
- Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
- Locatie: roermond
Catch and Release
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Hoi Franz,
probeer de CD "Karpervoer" van Evert Aalten eens. Daarin staan een heleboel ingredienten.
Aardappelpuree verwerkt zich redelijk, maar maakt de boilie zacht, dus er zal ook een uitharder tegenover moeten staan.
mvg Mitsz
probeer de CD "Karpervoer" van Evert Aalten eens. Daarin staan een heleboel ingredienten.
Aardappelpuree verwerkt zich redelijk, maar maakt de boilie zacht, dus er zal ook een uitharder tegenover moeten staan.
mvg Mitsz
- Franz Sammer
- Berichten: 83
- Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
- Locatie: roermond
zou griesmeel een goede tegenhanger zijn dan?
Franz
Franz
Catch and Release
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
ja hoor en bv een beetje ei-albumine in je mix
- Franz Sammer
- Berichten: 83
- Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
- Locatie: roermond
mitsz weet jij waar ik de maximale %en van de ingredienten kan achterhalen?
Franz
Franz
Catch and Release
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
ligt aan jou.......
dat maak je dus zelf uit..........
dat maak je dus zelf uit..........
- Franz Sammer
- Berichten: 83
- Lid geworden op: 02-05-2005 20:33
- Locatie: roermond
Ok dankje voor je antwoord.
Franz
Franz
Catch and Release