Of ook over smaak?
Smaakstoffen en extracten?
Sweeteners en natuurlijke extracten..
Het begint hier namelijk een beetje door elkaar heen te praten.

Pascal Scauflaire schreef:Nu het toch over flavours gaat, zou ik graag weten welke producten er nu worden gebruikt voor die flavours van, Hutchinson.
Vroeger, ik heb het over de jaren tachtig en begin negentig , stonden de gegevens nog schoon op de flesjes. Concentratie, oplosmiddelen, olie, enz. Nu staat er niets meer op. En niet alleen bij die van Hutchinson. Waarom kon dat vroeger en nu niet meer?
Daar ik graag weet waarmee ik vis, interesseert het me enorm.
Jammergenoeg weten de verkopers er niets van.
Ik heb ook al naar producenten geschreven, maar kreeg nooit een antwoord.
Graag reacties, daar ik overtuigd ben dat sommigen me zeker een precies antwoord daarop kunnen geven.
Bedankt
Pascal
Pascal Scauflaire schreef:Bedankt JP,
...
Welk zou volgens jullie ideaal zijn, als ik niet wil dat mijn bollen te snel uitlekken?
Pascal