zelf boilies maken?
-
- Berichten: 4482
- Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
- Locatie: Gelderland
- Contacteer:
Erik,
Ik denk ook wel dat er degelijk wel inktvis-poeder word gebruikt, maar bij
sommige merken lijkt het verdacht veel op kaas-extract... Ruik ook maar
eens aan de Nash squid mix!
Maar wat boeid het, als de mix die je gebruikt maar vangt.
groetjes Benny
Ik denk ook wel dat er degelijk wel inktvis-poeder word gebruikt, maar bij
sommige merken lijkt het verdacht veel op kaas-extract... Ruik ook maar
eens aan de Nash squid mix!
Maar wat boeid het, als de mix die je gebruikt maar vangt.
groetjes Benny
- Erik Rozen
- Berichten: 588
- Lid geworden op: 24-11-2003 01:00
Benny,
je hebt er helemaal gelijk in, ik denk er precies hetzelfde over met betrekking tot goed aas. Maar in dat inktvis verhaal kun je nog wel eens bedrogen uitkomen.
Stel je voor: Nash vind een geweldige toevoeging, en wil deze voor zichzelf houden. Maarja, noem het beestje bij de naam, en binnen de kortste keren heeft iedereen het in zijn bollen zitten. Dus verzin een exotische naam (kreeftenstaarten en kikkerbillen boillies) en je hebt een exclusieve boillie die ook nog eens geweldig vangt! En iedereen maar gemalen kikkerbilletje door zijn bollen gooien...
Maar aangezien ik best wel een aas-gek ben, wacht ik nog steeds in spanning de antwoorden van de heren Merken en van der Kamp af
Mvg, Erik
je hebt er helemaal gelijk in, ik denk er precies hetzelfde over met betrekking tot goed aas. Maar in dat inktvis verhaal kun je nog wel eens bedrogen uitkomen.
Stel je voor: Nash vind een geweldige toevoeging, en wil deze voor zichzelf houden. Maarja, noem het beestje bij de naam, en binnen de kortste keren heeft iedereen het in zijn bollen zitten. Dus verzin een exotische naam (kreeftenstaarten en kikkerbillen boillies) en je hebt een exclusieve boillie die ook nog eens geweldig vangt! En iedereen maar gemalen kikkerbilletje door zijn bollen gooien...
Maar aangezien ik best wel een aas-gek ben, wacht ik nog steeds in spanning de antwoorden van de heren Merken en van der Kamp af
Mvg, Erik
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
wat denk je zelf jacco
op het randje
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
ik weet het wel maar zeg het niet
- Erik Rozen
- Berichten: 588
- Lid geworden op: 24-11-2003 01:00
Joel,
Blijf je nou de hele tijd om de kwestie heendraaien, of ben je nou ook man genoeg om écht te zeggen of ik het nu goed had?
Ik gok op het laatste...
Erik
Blijf je nou de hele tijd om de kwestie heendraaien, of ben je nou ook man genoeg om écht te zeggen of ik het nu goed had?
Ik gok op het laatste...
Erik
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
je komt nog niet eens in de buurt erik
ik zou wel gek zijn moest ik het hier zomaar op het board ga gooien
maar raden kan nooit kwaad he wie weet in een goeie bui zeg ik mischien wel dat je juist zit
zoek eens op waarom bepaalde ingredienten zoveel aantrekking hebben
en isoleer die stof
zo meer zeg ik niet en ga er nu maar zelf achter
ik zou wel gek zijn moest ik het hier zomaar op het board ga gooien
maar raden kan nooit kwaad he wie weet in een goeie bui zeg ik mischien wel dat je juist zit
zoek eens op waarom bepaalde ingredienten zoveel aantrekking hebben
en isoleer die stof
zo meer zeg ik niet en ga er nu maar zelf achter
op het randje
-
- Berichten: 127
- Lid geworden op: 21-01-2004 12:08
- Locatie: hulste
- Contacteer:
Ik ben blij dat ik niet in al die bijgelovige toevoegingen geloof.Dat zouden er blijkbaar meer doen,jullie zijn meer bezig met het zoeken naar een wondermiddeltje dan met het vangen zelf blijkbaar.
allles mag ,niets moet
http://www.wsteam.be
http://www.wsteam.be
- Erik Scholtes
- Berichten: 79
- Lid geworden op: 19-04-2004 18:51
- Locatie: Delft
Laat ik eens een gokje wagen a.d.h.v. eigen ervaringen......... levertraan.
Meurt als een malloot, walmt in het water en doet het goed in combinatie met verschillende specerijen.
Meurt als een malloot, walmt in het water en doet het goed in combinatie met verschillende specerijen.
't is stil aan de waterkant
-
- Berichten: 257
- Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
- Locatie: maasbrecht
geert
hou zou het nu kunnen dat ik weet dat het werkt
door het te gaan testen zeker
jij vist toch ook met de fu5 mix
denk je dat daar geen melen inzitten die voor de gewone man moeilijk te vinden zijn
championmeel bv
is dat geen speciale toevoeging
je kan moet toch veel testen om tot een goed eind te komen
of vind jij elke mix hetzelfde?
hou zou het nu kunnen dat ik weet dat het werkt
door het te gaan testen zeker
jij vist toch ook met de fu5 mix
denk je dat daar geen melen inzitten die voor de gewone man moeilijk te vinden zijn
championmeel bv
is dat geen speciale toevoeging
je kan moet toch veel testen om tot een goed eind te komen
of vind jij elke mix hetzelfde?
op het randje
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Championmeel??
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
- Erik Scholtes
- Berichten: 79
- Lid geworden op: 19-04-2004 18:51
- Locatie: Delft
ja in de varianten normaal en chinees.
Of vindt jij de cup a soup WEL lekker
Of vindt jij de cup a soup WEL lekker
't is stil aan de waterkant
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Beste Eric,
er bestaat een erg groot misverstand over squidpoeder.
Het ging in het boek van LdB over squidflavour en niet poeder. De squidflavour van Nash bleek in realiteit een kaas(wei?)concentraat te zijn. Dat is iets anders dus.
Squidpoeder is gemaakt van inktvis. Het mijne wel tenminste..... Zo heb je ook nog squidextract, -olie, -liverpowder en natuurlijk squidmeel. Ze varieren hier en daar van kwaliteit. Al deze producten zijn gemaakt van inktvis en niet van kaas.
Wat zou er anders gebeuren met al die miljarden inktvissen? Zijn die ook van kaas gemaakt?
er bestaat een erg groot misverstand over squidpoeder.
Het ging in het boek van LdB over squidflavour en niet poeder. De squidflavour van Nash bleek in realiteit een kaas(wei?)concentraat te zijn. Dat is iets anders dus.
Squidpoeder is gemaakt van inktvis. Het mijne wel tenminste..... Zo heb je ook nog squidextract, -olie, -liverpowder en natuurlijk squidmeel. Ze varieren hier en daar van kwaliteit. Al deze producten zijn gemaakt van inktvis en niet van kaas.
Wat zou er anders gebeuren met al die miljarden inktvissen? Zijn die ook van kaas gemaakt?
- peter postema
- Berichten: 2599
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Westerlee (GN)
Mitsz,
kun je de inktvissen ook onderverdelen in jong belegen en 48 +
verder is je verhaal duidelijk, hoop dat een aantal het verschil nu begrijpen.
groet,
P
kun je de inktvissen ook onderverdelen in jong belegen en 48 +
verder is je verhaal duidelijk, hoop dat een aantal het verschil nu begrijpen.
groet,
P
It's not who you are, it's who you know.
- Erik Rozen
- Berichten: 588
- Lid geworden op: 24-11-2003 01:00
mitsz van der kamp schreef:Beste Eric,
er bestaat een erg groot misverstand over squidpoeder.
Het ging in het boek van LdB over squidflavour en niet poeder. De squidflavour van Nash bleek in realiteit een kaas(wei?)concentraat te zijn. Dat is iets anders dus.
Squidpoeder is gemaakt van inktvis. Het mijne wel tenminste..... Zo heb je ook nog squidextract, -olie, -liverpowder en natuurlijk squidmeel. Ze varieren hier en daar van kwaliteit. Al deze producten zijn gemaakt van inktvis en niet van kaas.
Wat zou er anders gebeuren met al die miljarden inktvissen? Zijn die ook van kaas gemaakt?
Beste Mitsz,
Tof van je dat je het zo verhelderend uitlegt. Ik ben er echt weer flink wat wijzer van geworden.
Dus toch inktvis, haha... Mooi man.
Mvg, Erik
PS, als ze van kaas waren zou ik ze misschien lekkerder vinden [/b]
- Erik Rozen
- Berichten: 588
- Lid geworden op: 24-11-2003 01:00
Joel,
waarom bepaalde ingredienten zoveel extra vangkracht hebben?
Terug tot de basis?
En natuurlijk zit het ook in het natuurlijke voedsel van de karper.
Waaruit bestaan eiwitten dan??? Ik moet het even nazoeken, meen nog een schrift te hebben liggen over am... sorry, de geconcentreerde basis uit een van die duizenden nutteloze ******* die vele aasproducenten in hun potjes erbij stoppen. Maarja, dan is het weer niet effectief hè...
In de apotheek worden deze inderdaad wel los verkocht. Maargoed, naar mijn mening nog steeds erg aan de prijs.
Nog steeds niet meer te vertellen...?
waarom bepaalde ingredienten zoveel extra vangkracht hebben?
Terug tot de basis?
En natuurlijk zit het ook in het natuurlijke voedsel van de karper.
Waaruit bestaan eiwitten dan??? Ik moet het even nazoeken, meen nog een schrift te hebben liggen over am... sorry, de geconcentreerde basis uit een van die duizenden nutteloze ******* die vele aasproducenten in hun potjes erbij stoppen. Maarja, dan is het weer niet effectief hè...
In de apotheek worden deze inderdaad wel los verkocht. Maargoed, naar mijn mening nog steeds erg aan de prijs.
Nog steeds niet meer te vertellen...?
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 27-02-2005 19:09
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
wonderolie