zelf boilies maken?


Benny van de Werfhorst
Berichten: 4482
Lid geworden op: 19-10-2002 02:00
Locatie: Gelderland
Contacteer:

13-03-2005 15:16

Erik,

Ik denk ook wel dat er degelijk wel inktvis-poeder word gebruikt, maar bij
sommige merken lijkt het verdacht veel op kaas-extract... Ruik ook maar
eens aan de Nash squid mix!
Maar wat boeid het, als de mix die je gebruikt maar vangt.

groetjes Benny
Gebruikersavatar
Erik Rozen
Berichten: 588
Lid geworden op: 24-11-2003 01:00

13-03-2005 16:27

Benny,

je hebt er helemaal gelijk in, ik denk er precies hetzelfde over met betrekking tot goed aas. Maar in dat inktvis verhaal kun je nog wel eens bedrogen uitkomen.

Stel je voor: Nash vind een geweldige toevoeging, en wil deze voor zichzelf houden. Maarja, noem het beestje bij de naam, en binnen de kortste keren heeft iedereen het in zijn bollen zitten. Dus verzin een exotische naam (kreeftenstaarten en kikkerbillen boillies) en je hebt een exclusieve boillie die ook nog eens geweldig vangt! En iedereen maar gemalen kikkerbilletje door zijn bollen gooien... :wink:

Maar aangezien ik best wel een aas-gek ben, wacht ik nog steeds in spanning de antwoorden van de heren Merken en van der Kamp af 8)

Mvg, Erik
jacco noordermeer

13-03-2005 17:19

joel is het vloeibaar???
joel merken
Berichten: 257
Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
Locatie: maasbrecht

13-03-2005 22:12

wat denk je zelf jacco
op het randje
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

13-03-2005 22:32

ik weet het wel :P maar zeg het niet :P :P
jacco noordermeer

13-03-2005 23:05

ik vermoed dat het over de walvissen gaat joel
Gebruikersavatar
Erik Rozen
Berichten: 588
Lid geworden op: 24-11-2003 01:00

15-03-2005 09:31

Joel,

Blijf je nou de hele tijd om de kwestie heendraaien, of ben je nou ook man genoeg om écht te zeggen of ik het nu goed had?

Ik gok op het laatste...

Erik
joel merken
Berichten: 257
Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
Locatie: maasbrecht

15-03-2005 10:58

je komt nog niet eens in de buurt erik

ik zou wel gek zijn moest ik het hier zomaar op het board ga gooien

maar raden kan nooit kwaad he wie weet in een goeie bui zeg ik mischien wel dat je juist zit

zoek eens op waarom bepaalde ingredienten zoveel aantrekking hebben
en isoleer die stof

zo meer zeg ik niet en ga er nu maar zelf achter
op het randje
Catteeuw Geert
Berichten: 127
Lid geworden op: 21-01-2004 12:08
Locatie: hulste
Contacteer:

15-03-2005 11:18

Ik ben blij dat ik niet in al die bijgelovige toevoegingen geloof.Dat zouden er blijkbaar meer doen,jullie zijn meer bezig met het zoeken naar een wondermiddeltje dan met het vangen zelf blijkbaar.
allles mag ,niets moet
http://www.wsteam.be
jacco noordermeer

15-03-2005 14:38

leuk hoor

eerst de eendjes voeren en dan de kop afhakken

mitsz vriend!!! :wink:
Gebruikersavatar
Erik Scholtes
Berichten: 79
Lid geworden op: 19-04-2004 18:51
Locatie: Delft

15-03-2005 22:24

Laat ik eens een gokje wagen a.d.h.v. eigen ervaringen......... levertraan. :roll:

Meurt als een malloot, walmt in het water en doet het goed in combinatie met verschillende specerijen.
't is stil aan de waterkant
joel merken
Berichten: 257
Lid geworden op: 26-09-2004 13:20
Locatie: maasbrecht

15-03-2005 22:46

geert

hou zou het nu kunnen dat ik weet dat het werkt

door het te gaan testen zeker

jij vist toch ook met de fu5 mix

denk je dat daar geen melen inzitten die voor de gewone man moeilijk te vinden zijn

championmeel bv

is dat geen speciale toevoeging

je kan moet toch veel testen om tot een goed eind te komen

of vind jij elke mix hetzelfde?
op het randje
Gebruikersavatar
Henk ter Maat
Berichten: 6499
Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
Locatie: Didam

15-03-2005 22:51

Championmeel?? :o
Groet'n Henk..

still growing Old.
Gebruikersavatar
Erik Scholtes
Berichten: 79
Lid geworden op: 19-04-2004 18:51
Locatie: Delft

15-03-2005 22:57

ja in de varianten normaal en chinees.

Of vindt jij de cup a soup WEL lekker :D :D :wink:
't is stil aan de waterkant
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

16-03-2005 00:36

Beste Eric,

er bestaat een erg groot misverstand over squidpoeder.

Het ging in het boek van LdB over squidflavour en niet poeder. De squidflavour van Nash bleek in realiteit een kaas(wei?)concentraat te zijn. Dat is iets anders dus.

Squidpoeder is gemaakt van inktvis. Het mijne wel tenminste..... Zo heb je ook nog squidextract, -olie, -liverpowder en natuurlijk squidmeel. Ze varieren hier en daar van kwaliteit. Al deze producten zijn gemaakt van inktvis en niet van kaas.

Wat zou er anders gebeuren met al die miljarden inktvissen? Zijn die ook van kaas gemaakt? :o
Gebruikersavatar
peter postema
Berichten: 2599
Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
Locatie: Westerlee (GN)

16-03-2005 00:40

Mitsz,
kun je de inktvissen ook onderverdelen in jong belegen en 48 + :D
verder is je verhaal duidelijk, hoop dat een aantal het verschil nu begrijpen.
groet,
P
It's not who you are, it's who you know.
Gebruikersavatar
Erik Rozen
Berichten: 588
Lid geworden op: 24-11-2003 01:00

16-03-2005 08:55

mitsz van der kamp schreef:Beste Eric,

er bestaat een erg groot misverstand over squidpoeder.

Het ging in het boek van LdB over squidflavour en niet poeder. De squidflavour van Nash bleek in realiteit een kaas(wei?)concentraat te zijn. Dat is iets anders dus.

Squidpoeder is gemaakt van inktvis. Het mijne wel tenminste..... Zo heb je ook nog squidextract, -olie, -liverpowder en natuurlijk squidmeel. Ze varieren hier en daar van kwaliteit. Al deze producten zijn gemaakt van inktvis en niet van kaas.

Wat zou er anders gebeuren met al die miljarden inktvissen? Zijn die ook van kaas gemaakt? :o


Beste Mitsz,

Tof van je dat je het zo verhelderend uitlegt. Ik ben er echt weer flink wat wijzer van geworden.

Dus toch inktvis, haha... Mooi man.

Mvg, Erik :wink:

PS, als ze van kaas waren zou ik ze misschien lekkerder vinden :o [/b]
Gebruikersavatar
Erik Rozen
Berichten: 588
Lid geworden op: 24-11-2003 01:00

16-03-2005 09:01

Joel,

waarom bepaalde ingredienten zoveel extra vangkracht hebben?

Terug tot de basis?

En natuurlijk zit het ook in het natuurlijke voedsel van de karper.

Waaruit bestaan eiwitten dan??? Ik moet het even nazoeken, meen nog een schrift te hebben liggen over am... sorry, de geconcentreerde basis uit een van die duizenden nutteloze ******* die vele aasproducenten in hun potjes erbij stoppen. Maarja, dan is het weer niet effectief hè...

In de apotheek worden deze inderdaad wel los verkocht. Maargoed, naar mijn mening nog steeds erg aan de prijs.

Nog steeds niet meer te vertellen...? :wink:
marcel de boer
Berichten: 12
Lid geworden op: 27-02-2005 19:09
Locatie: amsterdam
Contacteer:

17-03-2005 15:14

wonderolie :lol: