ik heb er net aan zitten denken,ik denk dat ik die ook maar is ga proberen.
je weet het nooit,hij ruikt in ieder geval heerlijk
kwarkbollen
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Je moet er wel rekening mee houden, dat kwark (in vergelijking met andere melkproducten) relatief erg veel eiwitten bevat. Dus je zal het eitwitpercentage in je boilies ook omhoog brengen en ik weet niet of dit je bedoeling is.
Ook zou ik persoonlijk niet voor de kwark van Optimel kiezen, omdat deze erg zuur is en brand in (mijn) de keel. Zat andere (goedkope) kwarksoorten te vinden!
Met vriendelijke groet van een kwarkgrootverbruiker (en niet voor in de boilies)
,
Bas Hofkens
Ook zou ik persoonlijk niet voor de kwark van Optimel kiezen, omdat deze erg zuur is en brand in (mijn) de keel. Zat andere (goedkope) kwarksoorten te vinden!
Met vriendelijke groet van een kwarkgrootverbruiker (en niet voor in de boilies)
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Bas Hofkens
-
- Berichten: 20
- Lid geworden op: 29-08-2004 18:24
- Locatie: leersum
daar heb je zeker gelijk in,maar ik moet je even verwijzen naar de afdeling aas,en dan bij lekkere boilies kijken.dan zie je dus wat voor grondstoffen daarvoor worden gebnruikt,en dat is geen kwark
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Dán heb ik niets gezegd, mijn excuses!
Carry on, gentlemen!
Carry on, gentlemen!
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
- Patrick van der Molen
- Berichten: 234
- Lid geworden op: 11-05-2003 02:00
- Locatie: Almelo
- Contacteer:
superaas!!!!
-
- Berichten: 1242
- Lid geworden op: 05-05-2004 15:37
- Locatie: lelystad
Robert denk dat we maar is moeten proberen een typisch bakkerij boilli'tje moeten zien te maken
ga wel is ff bij de bevriende bakker op visite mischien heeft hij nog wel een leuk idee
ga wel is ff bij de bevriende bakker op visite mischien heeft hij nog wel een leuk idee