De grote aasuitdaging
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Mitsz,
Mag ik een voorzet geven? Ik heb goed opgelet bij Willem hoor...
gemalen chips
verenmeel
kanenmeel
Allen goed voor een lage pk waarde. Hehehehe...
Helaas ding ik niet mee naar de prijzen daar mijn mix echt shit is.
Maar allez een voorzet nog?
Pitah
Tovo
Wouwbloem
varkensvoer
kippenopfokmeel
bloedmeel (waarschijnlijk de "killer"in trouvit, toen het letterlijk werd, werd deze toevoeging verboden)
kunstmelk/lammeropfok/topping
MVG
Klaas
Mag ik een voorzet geven? Ik heb goed opgelet bij Willem hoor...
gemalen chips
verenmeel
kanenmeel
Allen goed voor een lage pk waarde. Hehehehe...
Helaas ding ik niet mee naar de prijzen daar mijn mix echt shit is.
Maar allez een voorzet nog?
Pitah
Tovo
Wouwbloem
varkensvoer
kippenopfokmeel
bloedmeel (waarschijnlijk de "killer"in trouvit, toen het letterlijk werd, werd deze toevoeging verboden)
kunstmelk/lammeropfok/topping
MVG
Klaas
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
[quote="ken jacobs"]jullie maken het jezelf toch zo moeilijk vind ik
er zijn bepaalde kwaliteitsproducten die nu eenmaal goed zijn en goed vangen
denk je nu echt dat je die gaat overtreffen met deze producten?
als deze echt zo een goed effect hadden dan waren ze wel opgenome, tussen de top producten
jullie zijn als net met jullie eten te veel aant kloten met jullie boilies
en dit is echt niet een verwijt aan de nederlanders maar gewoon een mening
no offence[/quote]
Ken als iedereen er zo over dacht als jij zaten we nu nog te vissen met aardappel en deegjes.
Begrijp me niet verkeerd niks mis met deze aassoorten en eens waren ze de top aassoorten voor de karper tot dat iemand begon te klooien met andere ingredieenten en bereidings wijzen,spottend bekeken door de aardappel fanaten want waarom iets zoeken als je iets goeds hebt.
Maar degene liet zich niet van de wijs brengen door de spottende commentaren van de aardappelvissers en de 1e stap naar de boilie was gezet,resultaat is inmiddels bekend.
Het is niet per defintie waar dat andere meelsoorten beter zijn dan de meest gebruikte meelsoorten op dit moment maar zolang je het niet probeert weet je ook niet of ze beter of juist slechter vangen.
En Ken geloof me nu maar er zijn wel degelijk betere en betervangende meelsoorten die bijna tot niet gebruikt worden.
Met experimenterende groeten,
Wil.
er zijn bepaalde kwaliteitsproducten die nu eenmaal goed zijn en goed vangen
denk je nu echt dat je die gaat overtreffen met deze producten?
als deze echt zo een goed effect hadden dan waren ze wel opgenome, tussen de top producten
jullie zijn als net met jullie eten te veel aant kloten met jullie boilies
en dit is echt niet een verwijt aan de nederlanders maar gewoon een mening
no offence[/quote]
Ken als iedereen er zo over dacht als jij zaten we nu nog te vissen met aardappel en deegjes.
Begrijp me niet verkeerd niks mis met deze aassoorten en eens waren ze de top aassoorten voor de karper tot dat iemand begon te klooien met andere ingredieenten en bereidings wijzen,spottend bekeken door de aardappel fanaten want waarom iets zoeken als je iets goeds hebt.
Maar degene liet zich niet van de wijs brengen door de spottende commentaren van de aardappelvissers en de 1e stap naar de boilie was gezet,resultaat is inmiddels bekend.
Het is niet per defintie waar dat andere meelsoorten beter zijn dan de meest gebruikte meelsoorten op dit moment maar zolang je het niet probeert weet je ook niet of ze beter of juist slechter vangen.
En Ken geloof me nu maar er zijn wel degelijk betere en betervangende meelsoorten die bijna tot niet gebruikt worden.
Met experimenterende groeten,
Wil.
- marijn ham
- Berichten: 2429
- Lid geworden op: 11-07-2003 02:00
- Locatie: Waarland
Mitsz,
Even nagedacht...
1 deel vismeel
1,5 deel gemalen tijgernoten
1 deel gemalen pinda's
1 deel gemalen kattenbrokken
1/2 deel allesbinder
1/2 deel sardinenmeel
1 deel zetmeel
Voldoende eiwitten en vetten dacht ik zo....
Even nagedacht...
1 deel vismeel
1,5 deel gemalen tijgernoten
1 deel gemalen pinda's
1 deel gemalen kattenbrokken
1/2 deel allesbinder
1/2 deel sardinenmeel
1 deel zetmeel
Voldoende eiwitten en vetten dacht ik zo....
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
En ik dan? Kom ik in aanmerking?
100 gram gemalen amandelen
100 gram gemalen tijgernoten (wel echt fijn he)
100 gram pindameel
100 gram melkpoeder
200 gram casave
200 gram caseine
200 gram custardpoeder
100 gram gemalen amandelen
100 gram gemalen tijgernoten (wel echt fijn he)
100 gram pindameel
100 gram melkpoeder
200 gram casave
200 gram caseine
200 gram custardpoeder
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
-
- Berichten: 4624
- Lid geworden op: 06-01-2002 01:00
Kevin,
Wat doet casave in je mix? Uitharden, binden of juist niet? Plakken?
MVG
Klaas
Wat doet casave in je mix? Uitharden, binden of juist niet? Plakken?
MVG
Klaas
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Heb geen flauw idee... Maar het word verder ook niet in de bovenstaande posts genoemd.
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
-
- Berichten: 1009
- Lid geworden op: 28-02-2004 12:02
- Locatie: Fikkersdries
Hehe hoelang tot de prijsuitreiking? Over een weekje of 4 is mijn schuurtje klaar en kan ik aan de slag met experimenteren.... of duurt dat te lang? Ik pak alvast pen en papier zo, en de gids van Sensas.... leuke dingetjes daarin.. Ga ik vast sleutelen!
Ik laat wel ff weten als ik echt wat in mekaar geflansd heb, maar of ik me helemaal aan de regeltjes kan houden.... Ik zal het proberen
Mvg. daniel
Ik laat wel ff weten als ik echt wat in mekaar geflansd heb, maar of ik me helemaal aan de regeltjes kan houden.... Ik zal het proberen
Mvg. daniel
Carpunity, het nieuwste online karpermagazine. Check it out!
-
- Berichten: 1242
- Lid geworden op: 05-05-2004 15:37
- Locatie: lelystad
hier komt ie
1 deel vruchtenbroodpoeder (vraag maar aan je plaatselijke bakker)
1 deel koekjes meel(of hoe dat heet )
1 deel wouw bloem
1 deel instant roompoeder (bij diezelfde bakker even vragen
eieren naar eigen inzicht toevoegen maar 5 op een kilo kan al
groetjes camiel
1 deel vruchtenbroodpoeder (vraag maar aan je plaatselijke bakker)
1 deel koekjes meel(of hoe dat heet )
1 deel wouw bloem
1 deel instant roompoeder (bij diezelfde bakker even vragen
eieren naar eigen inzicht toevoegen maar 5 op een kilo kan al
groetjes camiel
- Henk ter Maat
- Berichten: 6499
- Lid geworden op: 23-01-2002 01:00
- Locatie: Didam
Mitsz,
Het fabricageproces voor drop als voorbeeld, wellicht?
Geen bederf van eiwitten en koolhydraten door schimmels en bacterieën..
WAAR WORDT DROP VAN GEMAAKT ?
Drop word gemaakt van zoethout , Arabische gom of zetmeel, suiker, zout,
kleurstof en geur en smaakstoffen.
Zoethout
De basis van drop is de wortel van de zoethout struik.
Zoethout is al eeuwen lang bekent niet omdat het zo lekker werd gevonden
maar vanwege de geneeskrachtige werking ervan .
Het wordt in drop verwerkt en zorgt voor de speciale drop smaak .
Om preciezer te zijn de dropsmaak wordt veroorzaakt door een bepaalde
stof in het zoethout die vijftig keer zoeter is dan kristalsuiker.
De geur en de smaakstoffen die in zoethout zitten zijn de zelfde als die
in anijs en venkel voorkomen .
Arabische gom
Arabische gom is een soort hars die afkomstig is van de acaciabomen uit
de Soedan en de stroomgebieden van de Nijl en uit Senegal.
Arabisch gom maakt drop zo gommig.
Tijdens de olie crisis in 1973 ontstond er een enorme schaarste aan
Arabisch gom daar is de industrie in Nederland toen als een razende
gaan zoeken naar iets Dat als vervanging voor die gom zou kunnen dienen
.
Ze ontdekten dat ze dat gommige ook kunnen maken met gemodificeerd
zetmeel.
Dat word tegenwoordig veel gebruikt omdat het aan de smaak niets
veranderd en het veel goedkoper is dan Arabische gom.
SUIKER
Zo`n 30 tot 60 procent van het gewicht van het dropje is suiker.
En wordt gebruikt om het dropje zoet te maken .
ZOUT
Er wordt meestal salmiak gebruikt dat minder bloeddruk verhogend werkt
dan het gewone keukenzout.
KLEURSTOF
Van nature is drop bruinig en wat doorzichtig .
Met behulp van koolstof (een soort norit) of bijvoorbeeld caramel wordt
drop donkerder gekleurd.
Die kleurstoffen zijn geheel schadeloos voor de gezondheid .
GEUR EN SMAAKSTOFFEN
Er worden ook geur en smaak stoffen in drop gedaan bijvoorbeeld:laurier
Menthol
Anijs
Eucalyptus
En honing
De bereiding
Als dit allemaal is samen gevoegd en in de juiste hoeveelheden word dit
in machines verwerkt en wordt het warm in de mallen gegoten om de juiste
vorm aan het dropje te geven zoals boerderijfiguurtjes ,muntjes of
autovormpjes .
Dan blijven de dropjes in de mallen ongeveer twee dagen staan bij een
temperatuur van 65graden als ze uit de mallen komen worden ze
schoongeblazen en daarna worden de dropjes geglansd met een mengsel van
olie en bijenwas en gaan ze naar een inpak machines die de dropjes in
rolletjes in doosjes of in zakjes doet .
-----------------------------------------------------------------------------
1 deel vruchtenbroodpoeder (vraag maar aan je plaatselijke bakker)
1 deel koekjes meel(of hoe dat heet )
1 deel wouw bloem
1 deel instant roompoeder (bij diezelfde bakker even vragen
eieren naar eigen inzicht toevoegen maar 5 op een kilo kan al
Camiel,
vruchtenbroodpoeder bevat gemodificeerd tarwe en maiszetmeel.
koekjesmeel bevat Zeeuwse of inlandse tarwebloem.
instant roompoeder bevat maiszetmeel en aardappelzetmeel.
Het fabricageproces voor drop als voorbeeld, wellicht?
Geen bederf van eiwitten en koolhydraten door schimmels en bacterieën..
WAAR WORDT DROP VAN GEMAAKT ?
Drop word gemaakt van zoethout , Arabische gom of zetmeel, suiker, zout,
kleurstof en geur en smaakstoffen.
Zoethout
De basis van drop is de wortel van de zoethout struik.
Zoethout is al eeuwen lang bekent niet omdat het zo lekker werd gevonden
maar vanwege de geneeskrachtige werking ervan .
Het wordt in drop verwerkt en zorgt voor de speciale drop smaak .
Om preciezer te zijn de dropsmaak wordt veroorzaakt door een bepaalde
stof in het zoethout die vijftig keer zoeter is dan kristalsuiker.
De geur en de smaakstoffen die in zoethout zitten zijn de zelfde als die
in anijs en venkel voorkomen .
Arabische gom
Arabische gom is een soort hars die afkomstig is van de acaciabomen uit
de Soedan en de stroomgebieden van de Nijl en uit Senegal.
Arabisch gom maakt drop zo gommig.
Tijdens de olie crisis in 1973 ontstond er een enorme schaarste aan
Arabisch gom daar is de industrie in Nederland toen als een razende
gaan zoeken naar iets Dat als vervanging voor die gom zou kunnen dienen
.
Ze ontdekten dat ze dat gommige ook kunnen maken met gemodificeerd
zetmeel.
Dat word tegenwoordig veel gebruikt omdat het aan de smaak niets
veranderd en het veel goedkoper is dan Arabische gom.
SUIKER
Zo`n 30 tot 60 procent van het gewicht van het dropje is suiker.
En wordt gebruikt om het dropje zoet te maken .
ZOUT
Er wordt meestal salmiak gebruikt dat minder bloeddruk verhogend werkt
dan het gewone keukenzout.
KLEURSTOF
Van nature is drop bruinig en wat doorzichtig .
Met behulp van koolstof (een soort norit) of bijvoorbeeld caramel wordt
drop donkerder gekleurd.
Die kleurstoffen zijn geheel schadeloos voor de gezondheid .
GEUR EN SMAAKSTOFFEN
Er worden ook geur en smaak stoffen in drop gedaan bijvoorbeeld:laurier
Menthol
Anijs
Eucalyptus
En honing
De bereiding
Als dit allemaal is samen gevoegd en in de juiste hoeveelheden word dit
in machines verwerkt en wordt het warm in de mallen gegoten om de juiste
vorm aan het dropje te geven zoals boerderijfiguurtjes ,muntjes of
autovormpjes .
Dan blijven de dropjes in de mallen ongeveer twee dagen staan bij een
temperatuur van 65graden als ze uit de mallen komen worden ze
schoongeblazen en daarna worden de dropjes geglansd met een mengsel van
olie en bijenwas en gaan ze naar een inpak machines die de dropjes in
rolletjes in doosjes of in zakjes doet .
-----------------------------------------------------------------------------
1 deel vruchtenbroodpoeder (vraag maar aan je plaatselijke bakker)
1 deel koekjes meel(of hoe dat heet )
1 deel wouw bloem
1 deel instant roompoeder (bij diezelfde bakker even vragen
eieren naar eigen inzicht toevoegen maar 5 op een kilo kan al
Camiel,
vruchtenbroodpoeder bevat gemodificeerd tarwe en maiszetmeel.
koekjesmeel bevat Zeeuwse of inlandse tarwebloem.
instant roompoeder bevat maiszetmeel en aardappelzetmeel.
Groet'n Henk..
still growing Old.
still growing Old.
[quote="Wil Jeurninck"]En Ken geloof me nu maar er zijn wel degelijk betere en betervangende meelsoorten die bijna tot niet gebruikt worden.
Met experimenterende groeten,
Wil.[/quote]
Ik weet niet wat Wil erin stopt, maar het werkt wel!
En nog bedankt Wil
Met experimenterende groeten,
Wil.[/quote]
Ik weet niet wat Wil erin stopt, maar het werkt wel!
En nog bedankt Wil
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
is er hier iets mis mee?????
1deel havermoutmeel
1deel Robin Red
1deel pindameel
0.5deel kemp
0.25deel puddingpoeder
0.5 deel caseîne
heb niet veel tijd dus kan ik niet uitrekenen als et nog in de goede gehaltes valt
1deel havermoutmeel
1deel Robin Red
1deel pindameel
0.5deel kemp
0.25deel puddingpoeder
0.5 deel caseîne
heb niet veel tijd dus kan ik niet uitrekenen als et nog in de goede gehaltes valt
-
- Berichten: 324
- Lid geworden op: 08-02-2002 01:00
- Locatie: Amsterdam
Linzenmeel 300 gr.
Gortbloem 200 gr.
Ei-kip 120 gr.
Vismeel-wit 60 gr.
Voedingsgist 20 gr.
Lactalbumine 30 gr.
Droog 610 gr.
Nat 120 gr.
Totaal 730 gr.
Kostprijs 3,23 gulden
Berekening volgens Karpervoer 2000
[b]Eiwit 33,11 %[/b]
NEB 71,09
[b]Vet 14,49 %[/b]
verzadigd 23,70 %
onverzadigd 76,30 %
Koolhydraten 52,40 %
suiker 2,31 %
zetmeel 97,69 %
[b]Voedingsvezel 8,23 %[/b]
Vitamine-A 0,120 mg. EA-Norm = 0,730 mg.
Vitamine-B1 3,528 mg. EA-Norm = 1,065 mg.
Vitamine-B2 5,296 mg. EA-Norm = 3,438 mg.
Vitamine-B6 1,890 mg. EA-Norm = 1,460 mg.
Of het vangt is een tweede, maar ik kom de prijs wel even bij je ophalen Mitsz
Gortbloem 200 gr.
Ei-kip 120 gr.
Vismeel-wit 60 gr.
Voedingsgist 20 gr.
Lactalbumine 30 gr.
Droog 610 gr.
Nat 120 gr.
Totaal 730 gr.
Kostprijs 3,23 gulden
Berekening volgens Karpervoer 2000
[b]Eiwit 33,11 %[/b]
NEB 71,09
[b]Vet 14,49 %[/b]
verzadigd 23,70 %
onverzadigd 76,30 %
Koolhydraten 52,40 %
suiker 2,31 %
zetmeel 97,69 %
[b]Voedingsvezel 8,23 %[/b]
Vitamine-A 0,120 mg. EA-Norm = 0,730 mg.
Vitamine-B1 3,528 mg. EA-Norm = 1,065 mg.
Vitamine-B2 5,296 mg. EA-Norm = 3,438 mg.
Vitamine-B6 1,890 mg. EA-Norm = 1,460 mg.
Of het vangt is een tweede, maar ik kom de prijs wel even bij je ophalen Mitsz
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Kelere Mannen,
denk ik start even een gezellige topic. Zit ik zo tot middernacht te toppikken.
Kijk er straks na, maar alvast bedankt voor de overweldigende opkomst. Komen jullie ook op m'n verjaardag? Ga ik alvast m'n huis verbouwen.
laters Mitsz
ps Henk,
neem jij dan wat drop mee?
denk ik start even een gezellige topic. Zit ik zo tot middernacht te toppikken.
Kijk er straks na, maar alvast bedankt voor de overweldigende opkomst. Komen jullie ook op m'n verjaardag? Ga ik alvast m'n huis verbouwen.
laters Mitsz
ps Henk,
neem jij dan wat drop mee?
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
Mitz zeg zelf eens hoe jij het aanboord zou leggen????
welke ingredienten?
Geef maar eens jou oplossing na deze topic is afgelopn of doe het eens via een PB'jte
welke ingredienten?
Geef maar eens jou oplossing na deze topic is afgelopn of doe het eens via een PB'jte
-
- Berichten: 174
- Lid geworden op: 18-08-2003 02:00
- Locatie: beverlo
Waar vind je eigenlijk een toko tegen de belgiche grens ?
-
- Berichten: 749
- Lid geworden op: 09-09-2003 02:00
- Locatie: W-vl. Belgie
of aan de belgische kust
ik denk nergens
[color=darkred][/color][color=red][/color][color=orange][/color]
ik denk nergens
[color=darkred][/color][color=red][/color][color=orange][/color]
- Tim Sanders 3
- Berichten: 116
- Lid geworden op: 29-01-2003 01:00
- Locatie: Didam
1 deel ossenstaartsoeppoeder
1 deel kalveren opfokmelk
1 deel cede
1 deel havermout
1/2 deel honing
greets, Tim
1 deel kalveren opfokmelk
1 deel cede
1 deel havermout
1/2 deel honing
greets, Tim
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
OFF TOPIC:
50 % biggenvoer tegen slingerziekte
30 % griesmeel
20 % bindmiddel
Verder wat ketjap of vloeibare maggi er bij mieteren en klaar is Klara...................
50 % biggenvoer tegen slingerziekte
30 % griesmeel
20 % bindmiddel
Verder wat ketjap of vloeibare maggi er bij mieteren en klaar is Klara...................
Laatst gewijzigd door Dennis van den Bogaert op 01-09-2004 22:41, 1 keer totaal gewijzigd.
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Tim ben benieuwd hoe je dat gaat draaien.
Jongens receptjes rond strooien die totaal niet draaibaar zijn of gewoonweg uit elkaar vallen na veel moeite om ze tot balletjes te draaien zijn welliswaar misschien leuk om te schrijven maar ik heb zo'n donker bruin vermoeden dat Mitsz die niet bedoeld.
Dennis op zich absoluut een goede mix,maar niet wat er bedoeld werd,je gaat tegen alle voorop gestelde eisen in.
Verder wel een leuke topic hier.
Jongens receptjes rond strooien die totaal niet draaibaar zijn of gewoonweg uit elkaar vallen na veel moeite om ze tot balletjes te draaien zijn welliswaar misschien leuk om te schrijven maar ik heb zo'n donker bruin vermoeden dat Mitsz die niet bedoeld.
Dennis op zich absoluut een goede mix,maar niet wat er bedoeld werd,je gaat tegen alle voorop gestelde eisen in.
Verder wel een leuke topic hier.
- Tim Sanders 3
- Berichten: 116
- Lid geworden op: 29-01-2003 01:00
- Locatie: Didam
Sorry wil je hebt gelijk.
Maar dan deze verbetering:
30% biggenmeel
25% kattenbrokken
5% ossenstaartsoeppoeder
20% Notenmeel
20% kokosmeel
Deze is wel goed verwerkbaar als goed is
Maar dan deze verbetering:
30% biggenmeel
25% kattenbrokken
5% ossenstaartsoeppoeder
20% Notenmeel
20% kokosmeel
Deze is wel goed verwerkbaar als goed is
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
[quote="Wil Jeurninck"]
Dennis op zich absoluut een goede mix,maar niet wat er bedoeld werd,je gaat tegen alle voorop gestelde eisen in.
Verder wel een leuke topic hier.[/quote]
Moet bekennen dat ik de hele topic niet gelezen had.
Dacht dat het ging om leuke receptjes.....
Dennis
Dennis op zich absoluut een goede mix,maar niet wat er bedoeld werd,je gaat tegen alle voorop gestelde eisen in.
Verder wel een leuke topic hier.[/quote]
Moet bekennen dat ik de hele topic niet gelezen had.
Dacht dat het ging om leuke receptjes.....
Dennis
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Kijk Dennis,
zo hebben we dat allemaal wel eens
Mitsz
zo hebben we dat allemaal wel eens
Mitsz
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Oke Mannen,
de tussenstand tot nog toe:
Mike en Wil staan eenzaam aan de top, daar beide met recepten zijn gekomen die zeer eigenzinnig zijn, draaibaar en indien goed gebruikt, ook zeer goed zullen vangen.
Dat van Mike is het recept, waar ik zelf erg graag mee zou vissen, maar dat weet hij zelf ook Ik zou er alleen nog 100 gr eiwit aan toevoegen Mike. Dan blijft ie langer dan 2 uur heel onder water
De prijs is echter nog niet vergeven, daar ik vermoed, dat er nog meer getalenteerde boiliebakkers op dit forum actief zijn
MVG Mitsz
de tussenstand tot nog toe:
Mike en Wil staan eenzaam aan de top, daar beide met recepten zijn gekomen die zeer eigenzinnig zijn, draaibaar en indien goed gebruikt, ook zeer goed zullen vangen.
Dat van Mike is het recept, waar ik zelf erg graag mee zou vissen, maar dat weet hij zelf ook Ik zou er alleen nog 100 gr eiwit aan toevoegen Mike. Dan blijft ie langer dan 2 uur heel onder water
De prijs is echter nog niet vergeven, daar ik vermoed, dat er nog meer getalenteerde boiliebakkers op dit forum actief zijn
MVG Mitsz
Fuck!
Ben ik even bekrompen met m'n 'every-corner-mixen', alles wat der Mitsz verboten hat ist daar in verarbeitet...
Ik kijk inderdaad ook erg op tegen het uitproberen van alle bovenstaande mixen en vrees ook voor mijn humeur van de daarop volgende dagen zoniet weken. Liever een pot lijm in mijn haar, gelijk maar een knikker in mijn deegspuit of gewoon zo, hup die zak troep direct het kokende water in. En wat dacht je van alle uit m'n klauwen glijdende en dus op de keukenvloer kapotspattende keukenspullen door al die moddervette receptjes? Waar kan ik dat declareren???
Sorry, maar ik heb zo 1-2-3 geen goeddraaiend alternatief...
Kunnen we hier niets iets mee binnen 'Unsere Verein', Das KSN, 'KliederStudiegroepNooitverwacht'.........? Of wellicht op de landelijkeer een wedstrijd van maken, 'de MixGrandPrix' onder leiding van Mixmaster Mitsz...? Mijn input blijft weer hangen op wat dom gelul, excuus. Ik houd me bij de Soja-Tarwe-Mais-Rijst-Melk-basis-plus-wat-andere-not-so-elegante-mixen.
Succes ermee, vind het wel weer een toffe en leerzame topic!
Ajuus,
Weelum
Ben ik even bekrompen met m'n 'every-corner-mixen', alles wat der Mitsz verboten hat ist daar in verarbeitet...
Ik kijk inderdaad ook erg op tegen het uitproberen van alle bovenstaande mixen en vrees ook voor mijn humeur van de daarop volgende dagen zoniet weken. Liever een pot lijm in mijn haar, gelijk maar een knikker in mijn deegspuit of gewoon zo, hup die zak troep direct het kokende water in. En wat dacht je van alle uit m'n klauwen glijdende en dus op de keukenvloer kapotspattende keukenspullen door al die moddervette receptjes? Waar kan ik dat declareren???
Sorry, maar ik heb zo 1-2-3 geen goeddraaiend alternatief...
Kunnen we hier niets iets mee binnen 'Unsere Verein', Das KSN, 'KliederStudiegroepNooitverwacht'.........? Of wellicht op de landelijkeer een wedstrijd van maken, 'de MixGrandPrix' onder leiding van Mixmaster Mitsz...? Mijn input blijft weer hangen op wat dom gelul, excuus. Ik houd me bij de Soja-Tarwe-Mais-Rijst-Melk-basis-plus-wat-andere-not-so-elegante-mixen.
Succes ermee, vind het wel weer een toffe en leerzame topic!
Ajuus,
Weelum
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Hey Willem,
kom jij ook?!
Ik ben dol op gerookte bever!
Hoe is het daar nu in Arnhem? Ben er al jaren niet meer geweest.
groeten Mitsz
kom jij ook?!
Ik ben dol op gerookte bever!
Hoe is het daar nu in Arnhem? Ben er al jaren niet meer geweest.
groeten Mitsz