Wat zijn de eigenschappen van en de verschillen tussen deze eiwit-kanonnen?
De overeenkomst is in elk geval dat ze behoorlijk aan de prijs zijn.
Tarwegluten schijnen trouwens ook te ontploffen van de eiwitten, maar dit goedje is stukken goedkoper! Hoe verhoudt dit zich (in eigenscahppen en gebruik) tot bovengenoemde ingrediënten?
Ei-albumine, lactalbumine, caseïne
-
- Berichten: 28
- Lid geworden op: 24-05-2002 02:00
- Locatie: Bouwel
- Contacteer:
Hoi Dennis,
Ik stel voor dat je eens een kijkje neemt op http://members.lycos.nl/hollandsekarpers/ en dan bij aas ingredienten vind je wel de uitleg die je zoekt denk ik.
Mvg,
Steven
Ik stel voor dat je eens een kijkje neemt op http://members.lycos.nl/hollandsekarpers/ en dan bij aas ingredienten vind je wel de uitleg die je zoekt denk ik.
Mvg,
Steven