11-07-2002 12:54
Ik gebruik ook vaak basterdsuiker bij mijn tjgernoten, en het werkt erg goed. ik denk dat basterdsuiker het proces versneld; door de basterdsuiker zijn de noten al gelijk plakkerig en zoet, wat zonder suiker pas na een paar dagen gebeurt. Ik denk dat het net zoiets is als wanneer je de gisting van mais dmv toevoeging eerder probeert op te wekken. Hoe lang bewaren jullie mais trouwens?Ik best wel lang, maar ik heb het idee dat de vangsten met mais die langer dan een maand staat afnemen, wat is jullie mening daarover?
Groetjes, Sjoerd Groot
Het lelijke van die stinkzooi vind ik trouwens als je eerst met je handen in die bak met bedowrven zooi zit te graaien, en daarna weer moet gaan eten; TIP: neem een doos Tissi vochtige doekjes mee, ik weet alleen niet of de geurkarper afschrikt wanneer je met die lucht aan je handen je aas ververst, maar dat is weer een discussie op zich.