beste medeboarders,
ik zit met een vraagje.. ben nu toch al een tijdje zelf knikkers aan t draaien en voor t eiwit-gehalte wat op t schroeven heb ik altijd een gedeelte caseine gebruikt. Nu zijn er echter heel wat mensen die dit product verachten, terwijl anderen het niet zouden willen missen in hun mix. Nu ben ik benieuwd naar jullie mening..
grs Jordi
caseine
-
- Berichten: 82
- Lid geworden op: 20-06-2004 23:34
ik gebruik altijd een klein percentage in men boilies 5 of 2.5 procent
ik vind dat men boilies dan harder worden dat ze beter met de buis te gooien zijn
ik vind dat men boilies dan harder worden dat ze beter met de buis te gooien zijn
-
- Berichten: 317
- Lid geworden op: 10-01-2004 17:24
goed product, ookal zeggen velen van niet,
geeft een goede uitharding, daarom gebruik ik het persoonlijk, maar geeft ook idd een hoger eiwitten percentage.
als je caseine toch moest verachten, kan je eventueel ook melkalbumine gebruiken, ook een uitstekend product.
greeetz
geeft een goede uitharding, daarom gebruik ik het persoonlijk, maar geeft ook idd een hoger eiwitten percentage.
als je caseine toch moest verachten, kan je eventueel ook melkalbumine gebruiken, ook een uitstekend product.
greeetz