Hallo mannen,
Kan iemand mij vertellen welke je nou moet gebruiken voor het boilies draaien. Je hebt namelijk heel eistruif en alleen het eiwit en alleen het eigeel?? kan iemand mij dit duidelijk maken.
Bedankt,
MVG Mike.
Eistruif
hallo mike,best gans het eistruif bezigen,zit je anders met overschotten van eigeel of eiwit,en uw boellies komen tot hun recht als je volledig ei gebruikt,niet ver gaan zoeken,goeie raad!!!!! ![8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
hou het netjes aan de waterkant!!
- Wil Jeurninck
- Berichten: 2261
- Lid geworden op: 25-07-2002 02:00
- Locatie: Baexem
- Contacteer:
Mike,het eiwit word wel eens gebruikt om een witte boilie te maken,witte meelsoorten en het eiwit geven een mooie witte boilie.
Maar voor de normale boilies kun je inderdaad het beste gewoon ei-struif (als het in pakken/flessen zit heet het gewoon heel-ei).
Prijs technisch en wat draai eigenschappen betreft is deze soort het meest ideaal.
Wil.
Maar voor de normale boilies kun je inderdaad het beste gewoon ei-struif (als het in pakken/flessen zit heet het gewoon heel-ei).
Prijs technisch en wat draai eigenschappen betreft is deze soort het meest ideaal.
Wil.
- Mike Verhoeff
- Berichten: 752
- Lid geworden op: 10-02-2004 12:09
- Locatie: Nederland
ik heb dus namelijk geinformeerd en het eiwitstruif was wel en stuk goedkoper. Heel eistruif iets duurder en eigeelstruif was het duurst.
Groeten Mike.
Groeten Mike.