weken


Plaats reactie
Gebruikersavatar
nathan de hoop
Berichten: 41
Lid geworden op: 07-07-2003 02:00
Locatie: ijsselstein

27-04-2004 16:08

als je bijv mais of hennep gaat weken moet dit dan in een afgesloten emmer(emmer+deksel erop) of maakt dat niet uit?
Bas Hofkens
Berichten: 2415
Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
Locatie: Mooiste provincie van NL

27-04-2004 16:27

Beste Nathan,

Volgens mijn ervaring maakt het niets uit!
Met vriendelijke groet,

Bas Hofkens
Jens Konst
Berichten: 77
Lid geworden op: 03-02-2004 20:40
Locatie: Mijdrecht

27-04-2004 16:42

Ik raad aan om het mais niet te weken maar ook deels te koken, want dan komen er meer geuren vrij en anders is het erg moeilijk verteerbaar voor de karper!!!!!!!!!

groetjes Jens
Gebruikersavatar
Kristof Van Aert
Berichten: 122
Lid geworden op: 17-11-2003 01:00
Locatie: Hoogstraten
Contacteer:

27-04-2004 18:24

Jens, dat zal Nathan heus wel weten hoor. Eerst weken en dan koken of net andersom. Maar zijn vraag ging gewoon over een gesloten emmer of een dichte.
ed berendse
Berichten: 68
Lid geworden op: 18-04-2004 18:34

27-04-2004 19:40

laat die deksel er maar af, voordatie er zelf af knalt......maakt in principe niets uit, maar ik doe het altijd zonder.

Gr. Ed
Gebruikersavatar
nathan de hoop
Berichten: 41
Lid geworden op: 07-07-2003 02:00
Locatie: ijsselstein

28-04-2004 18:40

bedankt voor de reacties ik heb het 24uur laten staan, en daarna gekookt.
Alles is goed gelukt alleen de volgende keer iets korter koken :lol:
Gebruikersavatar
Marck de Jongh
Berichten: 491
Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
Locatie: Blaricum/Velp
Contacteer:

29-04-2004 11:01

Kippenmais en kikkererten : 24 tot 48 uur weken, en daarna half uur koken met een flavour. Dit werkt goed! :D
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...

Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
Plaats reactie