Beste Mensen,
Misschien een rare topic, die wat opheldering vraagt omtrent plaatsing.
Ik ben 2 jaar geleden begonnen met het zelf maken van mijn boilies, sinds die tijd ben ik bezig met de samenstelling van MIJN eigen "activ-8"- mix of "trigga"- mix. Het lukt aardig goed, maar ik mis in mijn mixen vaak de "finishing touch".
Nu zou ik daarom graag met mensen in contact willen komen, die zijn/waren betrokken bij de productie van kwaliteitsboilies, zodat ik wat opheldering kan krijgen over o.a. ingredienten.
Wie helpt me?
Alvast bedankt!
Oproep:wie heeft verstand van productie kwaliteitsboilies?
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
- Cor Nannings
- Berichten: 1248
- Lid geworden op: 21-03-2002 01:00
- Locatie: Hoorn
Ik kan niet te ver gaan ivbm bedrijfsgeheim. Mzzzl CN
- Jelle Dries
- Berichten: 235
- Lid geworden op: 02-05-2002 02:00
- Locatie: Zoersel
- Contacteer:
in de solar club mix zit volgens mij een graan extract.
maar je kan dit zelf maken door mais lange tijd in water te late staan tot het heel zuur is, en dit dan is kleine hoeveelhedi bij je boilies doen
maar je kan dit zelf maken door mais lange tijd in water te late staan tot het heel zuur is, en dit dan is kleine hoeveelhedi bij je boilies doen
- Dennis van den Bogaert
- Berichten: 4400
- Lid geworden op: 25-02-2002 01:00
- Locatie: Den Haag
- Contacteer:
Sorry,verkeerde topic
Laatst gewijzigd door Dennis van den Bogaert op 05-04-2004 09:14, 1 keer totaal gewijzigd.
PROUD TO HAVE BEEN A WATERLANDER
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
BETER GOED 2DEHANDS DAN NIEUWE BAGGERZOOI !
- mitsz van der kamp
- Berichten: 6100
- Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
- Locatie: amsterdam
- Contacteer:
Bas,
maak je geen zorgen om het namaken van "bekende" boilies. Maak gewoon je eigen aas. Tegen de tijd dat je 't recept hebt achterhaald, komen ze toch weer met iets nieuws en moet je dat weer namaken. Gebed zonder end.
mvg Mitsz
maak je geen zorgen om het namaken van "bekende" boilies. Maak gewoon je eigen aas. Tegen de tijd dat je 't recept hebt achterhaald, komen ze toch weer met iets nieuws en moet je dat weer namaken. Gebed zonder end.
mvg Mitsz
- Koen de Been
- Berichten: 1882
- Lid geworden op: 10-02-2004 19:08
- Locatie: Wosterhout
Hey Bassie,
Je kan mij ook inhuren voor het vervaardigen van je eigen "activ-8" dip of als je het een speciale finishing touch wilt geven dan weet ik nog wel iemand voor je!!!!!
De enige, echte boelihoeli heeft altijd wel wat in gedachte!! Probeer het daar eens!!!
Je kan mij ook inhuren voor het vervaardigen van je eigen "activ-8" dip of als je het een speciale finishing touch wilt geven dan weet ik nog wel iemand voor je!!!!!
De enige, echte boelihoeli heeft altijd wel wat in gedachte!! Probeer het daar eens!!!
Vriendelijke groet,
Koen de Been
Koen de Been
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Ha Koentje,
Ik denk dat ik je aanbod toch moet afslaan, want ik denk dat ik wat betreft zelf boilies maken, toch al wat meer ervaring heb dan jij. En ja, de boeliehoelie kan ik weleens vragen!
Ik denk dat ik je aanbod toch moet afslaan, want ik denk dat ik wat betreft zelf boilies maken, toch al wat meer ervaring heb dan jij. En ja, de boeliehoelie kan ik weleens vragen!
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Veel van de betere mixen bestaan vooral uit vogelvoer, vismeel, robin red en melkeiwitten. Heel wat anders dus dan de in ons land beroemde zetmeel-bollen.
En iedereen kent wel het Nash S-extract. Dat is dus gewoone en kaas-concentraat. Waarom dan niet kaas door je boilie mengen?
Ik zou kiezen voor een vismeel-birdfood bol met redelijk wat eiwitten (soyameel en enkele melkeiwitten) en een kaas-concentraat of gewoon wat parmezaanse kaas. Zal gewoonweg super gaan ruiken.
Maar is het nodig? Ik vang nu ook op mijn zetmeel-mix.
En iedereen kent wel het Nash S-extract. Dat is dus gewoone en kaas-concentraat. Waarom dan niet kaas door je boilie mengen?
Ik zou kiezen voor een vismeel-birdfood bol met redelijk wat eiwitten (soyameel en enkele melkeiwitten) en een kaas-concentraat of gewoon wat parmezaanse kaas. Zal gewoonweg super gaan ruiken.
Maar is het nodig? Ik vang nu ook op mijn zetmeel-mix.
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen
-
- Berichten: 2415
- Lid geworden op: 08-01-2002 01:00
- Locatie: Mooiste provincie van NL
Beste Mensen,
Bedankt voor jullie reacties, MAAR ik ben niet op zoek naar de ingredienten van bekende mixen! Ik hoef daarnaast niets meer te weten over de reguliere ingredienten, het is allemaal goed bedoeld, maar dat was niet het doel van deze topic.
Doel van deze topic was dan ook een oproep aan mensen die betrokken waren/zijn bij productie van kwaliteitsboilies, zodat ik middels een pb wat vragen kon stellen.
Bedankt voor jullie reacties, MAAR ik ben niet op zoek naar de ingredienten van bekende mixen! Ik hoef daarnaast niets meer te weten over de reguliere ingredienten, het is allemaal goed bedoeld, maar dat was niet het doel van deze topic.
Doel van deze topic was dan ook een oproep aan mensen die betrokken waren/zijn bij productie van kwaliteitsboilies, zodat ik middels een pb wat vragen kon stellen.
Met vriendelijke groet,
Bas Hofkens
Bas Hofkens
-
- Berichten: 3862
- Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
- Locatie: Zuid Nederland
Bas,
Dan kan ik je alleen door verwijzen naar het een bekend engels forum.
Ik denk dat als je deze vraag zou stellen op http://www.carpforum.co.uk je een aardig eind zal komen.
Veel succes!
Dan kan ik je alleen door verwijzen naar het een bekend engels forum.
Ik denk dat als je deze vraag zou stellen op http://www.carpforum.co.uk je een aardig eind zal komen.
Veel succes!
Met vriendelijke groet,
Kevin Diederen
Kevin Diederen