Omdat mijn boilies zo kleverig waren dat ze slecht rolbaar waren heb ik maisolie gebruikt in mijn boilies zodat dat probleem van de baan is. Maar ik gebruik zo'n 7ml per ei, kan dit slechte gevolgen hebben wat smaak betreft?
toon
maisolie, goed of slecht?
-
- Berichten: 324
- Lid geworden op: 08-02-2002 01:00
- Locatie: Amsterdam
Hoi Toon.
Denk niet dat de smaak slecht wordt.
Probeer anders eens de worsten door de losse mix te rollen. Kleven ze ook niet meer aan de plank en dit kun je ook met de boilies zelf doen voordat je ze gaat koken.
Succes,
Mike
Denk niet dat de smaak slecht wordt.
Probeer anders eens de worsten door de losse mix te rollen. Kleven ze ook niet meer aan de plank en dit kun je ook met de boilies zelf doen voordat je ze gaat koken.
Succes,
Mike
-
- Berichten: 12
- Lid geworden op: 30-05-2002 02:00
- Locatie: Meerhout België
ok merci
alletwee het proberen waard
ps: ben trouwens gisteren nog effe gaan vissen en heb toch 3 mooie runs gehad op de boilies toon
alletwee het proberen waard
ps: ben trouwens gisteren nog effe gaan vissen en heb toch 3 mooie runs gehad op de boilies toon