eieren@boilies


Plaats reactie
nathan van dalen
Berichten: 62
Lid geworden op: 04-01-2014 20:18
Locatie: zwijndrecht

09-03-2014 14:49

beste allen
ik ga deze week zelf mijn knikkers draaien en ik vraag mij af of je er per se eieren doorheen moet mixen of kan het ook met andere vloeistoffen? :wink:
Gebruikersavatar
benjamin Mazereeuw
Berichten: 1141
Lid geworden op: 09-09-2002 02:00
Locatie: Enkhuizen NH
Contacteer:

10-03-2014 13:19

Ei of eivervangend poeder aangemaakt met water.
Ei zorgt voor de binding en uitharding van je bollen.
Meer is beter
Beer van een meter
-------------------------------
Rookworst zonder R is ook worst
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

10-03-2014 13:33

Eipoeder e.d. meng je door je mix, ongeveer 10% van het geheel.
Als je het in water oplost krijg je een grote klonter knoeiboel.
Gebruikersavatar
mitsz van der kamp
Berichten: 6100
Lid geworden op: 26-03-2004 20:28
Locatie: amsterdam
Contacteer:

10-03-2014 13:41

Scheutje lecithine en laten draaien die handel... :D

Je hebt wel meer bindend vermogen als je het eerst oplost.
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

10-03-2014 15:00

Eerst oplossen met lectine kan, maar dat is weer meer werk.
Als ik meer bindend vermogen wil gebruik ik liever een beetje meer poeder.
Spillebeen Kenny!
Berichten: 13
Lid geworden op: 12-06-2014 10:53

12-06-2014 10:57

Domme vraag maar is het de bedoeling dat je dan 900 gram mix en 100 gram eipoeder gebruikt,of 1 kg mix en daarop 100 gram? :oops:
Gr Kenny
Gebruikersavatar
bert kamp
Berichten: 2343
Lid geworden op: 01-10-2002 02:00
Locatie: almelo

12-06-2014 11:52

bert kamp schreef:ongeveer 10% van het geheel.

100/1000=10%
100/1100=9%
Plaats reactie