rijst
-
- Berichten: 642
- Lid geworden op: 02-10-2009 18:57
rijst schijnt wel goed te werken. als je een water weet met weinig witvis kun je het mooi los voeren, wateren met meer witvis mengen door spod/method mixen werkt altijd mooi....geeft een mooie witte plek op de bodem
SKP Twentekanaal: Meld uw vangsten terug!!
skp@ksnregiooost.nl
skp@ksnregiooost.nl
- Lars Overhof
- Berichten: 72
- Lid geworden op: 26-10-2009 18:39
Nog nooit mee gevist klinkt wel interessant met dat popupje erboven
Only The River Knows
- jasper van gelderen
- Berichten: 625
- Lid geworden op: 25-09-2009 17:04
- Locatie: wamel
ik heb weleens een halve kilo kapot gekookt en door mijn partikel mix gedaan
en geloof mij ik kon vanaf de kant zien waar het lag
wel mooi en makkelijk om over grote stek te voeren
rietkraag bijvoorbeeld
en geloof mij ik kon vanaf de kant zien waar het lag
wel mooi en makkelijk om over grote stek te voeren
rietkraag bijvoorbeeld
groeten, jasper
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
- Tjeerd Nijhof
- Berichten: 114
- Lid geworden op: 18-02-2010 17:46
- Locatie: Achterhoek
Ik ga het zeker proberen, maar hoe kan ik de rijst het best bewaren nadat ik het gekookt heb? in de vriezer bijvoorbeeld? met of zonder kookvocht?
Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd!
- jasper van gelderen
- Berichten: 625
- Lid geworden op: 25-09-2009 17:04
- Locatie: wamel
na het koken zou ik het "vers" houden dus of invriezen (met kookvocht voor de geur en smaak)
of om de dag water verversen maar zou dat niet langer dan 1.5 a 2 weken volhouden
suc6
of om de dag water verversen maar zou dat niet langer dan 1.5 a 2 weken volhouden
suc6
groeten, jasper
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"
"There Are No Shortcuts To A Place Worth Being"