Kikkererwten


Plaats reactie
dennis van Wel
Berichten: 120
Lid geworden op: 01-06-2005 11:41
Locatie: almere
Contacteer:

04-06-2005 19:35

Wie kan mij vertellen hoe ik ze het beste kan klaar maken?
Ik lees namelijk verschillende dingen en vraag mij zelf nu dus echt af wat de goede manier is.?
Ik hoop op reacties.
Alvast bedankt.
Grtn Dennis
spel fouten zijn met opzet voor jullie vermaak
Gebruikersavatar
Rick van Meegen
Berichten: 225
Lid geworden op: 15-10-2004 21:49
Locatie: Valkenswaard, Velp

04-06-2005 20:24

24 uur weken en dan 3 kwartier koken.
dennis van Wel
Berichten: 120
Lid geworden op: 01-06-2005 11:41
Locatie: almere
Contacteer:

04-06-2005 20:38

Kijk daar hebben we wat aan bedankt voor de reactie gooi ze meteen in het water :wink:
Maar moet ik ze daarna uit het water halen moeten ze in water blijven staan hoe verder? Weken=snap. Koken=snap. Maar dan??? hoe te bewaren en te gebruiken.
Ik ben nieuw weet er nog weinig van. Gebruiken is neem ik aan net als een boillie gewoon op de hair. Maar het bewaren dat weet ik niet. zoals hierboven vermeld in het water? uit het water? gun me wat meer info alsjeblieft.
Alvast bedankt
Grtn Dennis
spel fouten zijn met opzet voor jullie vermaak
Gebruikersavatar
Rick van Meegen
Berichten: 225
Lid geworden op: 15-10-2004 21:49
Locatie: Valkenswaard, Velp

04-06-2005 20:56

ik maak er nooit veel tegelijk en als ik ze klaar heb ga ik er toch meteen mee vissen. En laat ik ze gewoon in hetzelfde kookvocht, gewoon in bakje, 2 op de hair maar ik neem aan dat je ze net zoals alle andere particles ook gewoon in de vriezer kunt stoppen.
Gebruikersavatar
Tom Aerts
Berichten: 113
Lid geworden op: 21-02-2004 21:07
Locatie: Zonhoven ( België )

04-06-2005 21:21

De kikkererwten in een emmer doen daar heet water op gieten en dan 12 uur laten staan dan zijn ze normaal genoeg opgezwollen en geweekt daarna nog 15 minuutjes koken en daarna op water laten staan . Kun je ze meteen gebruiken .

Mvg Tom.
marcel bertens
Berichten: 667
Lid geworden op: 12-04-2004 18:36
Locatie: den haag

04-06-2005 21:26

mocht je over hebben kan je ze in de koelkast bewaren als je er de ruimte voor heb ;)
dan blijven ze nog lang genoeg goed
invriezen kan ook
kevin diederen
Berichten: 3862
Lid geworden op: 28-09-2003 02:00
Locatie: Zuid Nederland

05-06-2005 13:09

Week en kook ze maar eens in tomatensoep :wink:
Met vriendelijke groet,

Kevin Diederen
Gebruikersavatar
Rob Arts
Berichten: 113
Lid geworden op: 07-06-2005 21:03
Locatie: Gennep

18-06-2005 00:26

En als ze dan niet bijten heb je altijd nog een lekker warm soepje :lol:
dennis van Wel
Berichten: 120
Lid geworden op: 01-06-2005 11:41
Locatie: almere
Contacteer:

02-07-2005 01:25

Een ieder bedankt voor de reacties ik heb er vanavond 2 mogen vangen :D :D :D
Ik weet nog laaaaaaaaaaaang niet alles maar weet nu wel hoe het is om er 1 te vangen.
Met dank aan mijn leermeester.

Grtn Dennis
spel fouten zijn met opzet voor jullie vermaak
Marco Reurink
Berichten: 426
Lid geworden op: 23-05-2005 20:14
Locatie: Delft

04-07-2005 15:52

ik heb daar ook een tijdje mee gevist.
Ik haalde ze altijd bij zo een Turk die ze dan kant en klaar had in blik, koste geen drol en je ving er ook wel redelijk op. deze erwten waren wel gekookt enz.
ook deed ik er een paar scheppen suiker bij om het lekker zoet te maken. Je moet ze niet te zoet maken.
erwin morren
Berichten: 81
Lid geworden op: 08-06-2005 14:34
Locatie: nijkerk

19-08-2005 14:27

moet je in turlijke gaan vissen :P

mvg erwin...
><((((°>Veeeeele run's toegewenst!<°))))><
Gebruikersavatar
Bas Jansen
Berichten: 335
Lid geworden op: 10-02-2005 12:46
Locatie: Renkum / Wageningen

19-08-2005 22:11

Kant en klare willen ook goed helpen.... blikje kost... 45 cent bij ons :D
ken je geen breuk aan vallen dus (ook lekker goedkoop om te voeren icm duivenvoer)
Een schone stek, begin bij jezelf!

http://www.eurobilltracker.com/?referer=22507
Gebruikersavatar
Jeroen Hof op't
Berichten: 1346
Lid geworden op: 05-08-2004 10:28
Locatie: Zuid-Holland
Contacteer:

19-08-2005 23:14

24 uur weken en 20 minuutjes koken.

Ps: week ze eens met een toevoeging van paprika poeder.....ken je lachen!!!
BORN TO FISH, FORCED TO WORK

Afbeelding
Plaats reactie