krieltjes


Gebruikersavatar
raymond van ommeren
Berichten: 453
Lid geworden op: 12-01-2004 20:13
Locatie: Vijfhuizen

08-04-2004 17:55

ik ga het morge proberen
Mark Creyghton
Berichten: 365
Lid geworden op: 28-03-2004 10:53

09-04-2004 01:56

Nee heren, het was roggebrood met stroop :lol:

Raymond,

Even in de supermarkt kijken bij de bakprodukten naar zakjes vanillesuiker, zakje erbij en even kort koken.

Suc6 morgenochtend.

Mark
Gebruikersavatar
raymond van ommeren
Berichten: 453
Lid geworden op: 12-01-2004 20:13
Locatie: Vijfhuizen

10-04-2004 15:44

ik heb zo krieltjes uit de winkel gekocht en aan me hair gedaan k heb er 4 karpers mee gevangen en nog 2 met mais :D
Gebruikersavatar
Marck de Jongh
Berichten: 491
Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
Locatie: Blaricum/Velp
Contacteer:

11-05-2004 20:20

Als ik met krieltjes vis vis ik gewoon met C1000 eigen merk :oops: maar die blijven nou niet echt goed zitten, heeft dat verschil met andere merken? Of moet ik ze zelf nog even bakken ofzo!

Als ik dom bezig ben dan, ook graag even zeggen :P

Greetz and tight lines Marck
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...

Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
lars kern
Berichten: 697
Lid geworden op: 11-05-2003 02:00
Locatie: capelle a/d ijssel

11-05-2004 23:54

zelf maken, is nog goedkoper we trekken bij de plaatselijke supermarkt een 5 kilo zak uit het schap(goedkoopsste van het goedkoopste.)we rennen daarna naar de plaatselijke blokker en kopen daar een particen boortje.

we schillen elke aardappel en gooien hem in het water, na dat alle aardappels schoon zijn pakken we het particen boortje en boren we net zo lang tot je aardappel een goede gatenkaas is.


de ronde balletje blancer(koken water en dan pas er in doen) evunteel met kruiden of runderbuilon uit een potje en dan 2 a3 min blacheren.


we kunnen er ook nog kruidenboter of roomboter door lazeren.


gaten aardappelen bewaren en vragen of de vouw des huizer's er aardappel pureen van maakt.

daar van heb ik ook nog enkele lekker recepten :lol:
behandel een karper zo als je zelf wil worden behandelt
Gebruikersavatar
Marco Meuwsen
Berichten: 558
Lid geworden op: 21-03-2003 01:00
Locatie: Didam

12-05-2004 10:37

waarom de aardappel schillen lars ? jij als topkok weet toch ook dat de meeste voedingstoffen in de schil zitten ? dus gewoon in stukken snijden ff "blancheren" ruim water aan de kook brengen zout en peper erbij dan aardappels toevoegen, als ze beetgaar zijn haal je er een handje uit, spoel je koud, wat je gebruikt als haakaas, de rest kook je iets verder door maar maak er geen pap van hahaha

goodluck

Mvg marco
lars kern
Berichten: 697
Lid geworden op: 11-05-2003 02:00
Locatie: capelle a/d ijssel

12-05-2004 10:44

ja dat weet ik maar je neemt een econoom en niet drukken en met partiegen boortje krijg je natuurlijk maatje bollies als je dat wil
behandel een karper zo als je zelf wil worden behandelt
Gebruikersavatar
Marco Meuwsen
Berichten: 558
Lid geworden op: 21-03-2003 01:00
Locatie: Didam

12-05-2004 10:51

dat is het juist, waarom moeten ze rond zijn ? een keer een andere vorm is ook nooit verkeerd en het scheelt je heel wat tijd.

mvg marco