krieltjes
- raymond van ommeren
- Berichten: 453
- Lid geworden op: 12-01-2004 20:13
- Locatie: Vijfhuizen
ik ga het morge proberen
-
- Berichten: 365
- Lid geworden op: 28-03-2004 10:53
Nee heren, het was roggebrood met stroop
Raymond,
Even in de supermarkt kijken bij de bakprodukten naar zakjes vanillesuiker, zakje erbij en even kort koken.
Suc6 morgenochtend.
Mark
Raymond,
Even in de supermarkt kijken bij de bakprodukten naar zakjes vanillesuiker, zakje erbij en even kort koken.
Suc6 morgenochtend.
Mark
- raymond van ommeren
- Berichten: 453
- Lid geworden op: 12-01-2004 20:13
- Locatie: Vijfhuizen
ik heb zo krieltjes uit de winkel gekocht en aan me hair gedaan k heb er 4 karpers mee gevangen en nog 2 met mais
- Marck de Jongh
- Berichten: 491
- Lid geworden op: 28-04-2004 17:27
- Locatie: Blaricum/Velp
- Contacteer:
Als ik met krieltjes vis vis ik gewoon met C1000 eigen merk maar die blijven nou niet echt goed zitten, heeft dat verschil met andere merken? Of moet ik ze zelf nog even bakken ofzo!
Als ik dom bezig ben dan, ook graag even zeggen
Greetz and tight lines Marck
Als ik dom bezig ben dan, ook graag even zeggen
Greetz and tight lines Marck
The Carp, The Whole Carp, And Nothing But The Carp, So Help Me God...
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
Binnekort online, http://www.karpertotaal.nl!
PR NL: 24 pond spiegel
PR FA: 28 pond Spiegel
zelf maken, is nog goedkoper we trekken bij de plaatselijke supermarkt een 5 kilo zak uit het schap(goedkoopsste van het goedkoopste.)we rennen daarna naar de plaatselijke blokker en kopen daar een particen boortje.
we schillen elke aardappel en gooien hem in het water, na dat alle aardappels schoon zijn pakken we het particen boortje en boren we net zo lang tot je aardappel een goede gatenkaas is.
de ronde balletje blancer(koken water en dan pas er in doen) evunteel met kruiden of runderbuilon uit een potje en dan 2 a3 min blacheren.
we kunnen er ook nog kruidenboter of roomboter door lazeren.
gaten aardappelen bewaren en vragen of de vouw des huizer's er aardappel pureen van maakt.
daar van heb ik ook nog enkele lekker recepten :lol:
we schillen elke aardappel en gooien hem in het water, na dat alle aardappels schoon zijn pakken we het particen boortje en boren we net zo lang tot je aardappel een goede gatenkaas is.
de ronde balletje blancer(koken water en dan pas er in doen) evunteel met kruiden of runderbuilon uit een potje en dan 2 a3 min blacheren.
we kunnen er ook nog kruidenboter of roomboter door lazeren.
gaten aardappelen bewaren en vragen of de vouw des huizer's er aardappel pureen van maakt.
daar van heb ik ook nog enkele lekker recepten :lol:
behandel een karper zo als je zelf wil worden behandelt
- Marco Meuwsen
- Berichten: 558
- Lid geworden op: 21-03-2003 01:00
- Locatie: Didam
waarom de aardappel schillen lars ? jij als topkok weet toch ook dat de meeste voedingstoffen in de schil zitten ? dus gewoon in stukken snijden ff "blancheren" ruim water aan de kook brengen zout en peper erbij dan aardappels toevoegen, als ze beetgaar zijn haal je er een handje uit, spoel je koud, wat je gebruikt als haakaas, de rest kook je iets verder door maar maak er geen pap van hahaha
goodluck
Mvg marco
goodluck
Mvg marco
- Marco Meuwsen
- Berichten: 558
- Lid geworden op: 21-03-2003 01:00
- Locatie: Didam
dat is het juist, waarom moeten ze rond zijn ? een keer een andere vorm is ook nooit verkeerd en het scheelt je heel wat tijd.
mvg marco
mvg marco